Acasă Comunicate de presa COMUNICAT DE PRESĂ CFR

COMUNICAT DE PRESĂ CFR

120
0
Reclama

Consiliul de Administraţie (CA) al CFR SA a aprobat planul de management prezentat de domnul Dimitris SOPHOCLEOUS

 

Reclama

 

 

Bucureşti, 12 martie 2013

 

Luni, 11 martie 2013, Consiliul de Administraţie a înaintat Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) pentru aprobare Planul de Administrare al companiei, în conformitate cu prevederile art.13 (1) din Ordonanţa de Urgenţă nr.109/30.11.2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

 

Menţionăm că în şedinţa de vineri, 8 martie 2013, Consiliul de Administraţie (CA) al CFR SA a aprobat Planul de Management prezentat de domnul Dimitris SOPHOCLEOUS, director general al companiei.

 

Luni 11 martie 2013 conducerea companiei a demarat şi negocierile cu reprezentanţii federaţiilor sindicale, în vederea încheierii Contractului Colectiv de Muncă pentru perioada 2013-2014. Directorul general al CFR SA, domnul Dimitris SOPHOCLEOUS, a participat la şedinţa de deschidere a negocierilor, în opinia domniei-sale climatul negocierilor fiind caracterizat prin încredere şi optimism.

 

Managerul companiei, domnul Dimitris SOPHOCLEOUS va continua în această săptămână întâlnirile cu reprezentanţii companiilor furnizoare de energie electrică, ocazie cu care se vor analiza costurile ridicate de achiziţie, în contextul în care CFR SA este unul dintre cei mai mari consumatori de energie din ţară. “Discuţiile cu reprezentanţii companiilor furnizoare de energie electrică se vor concentra pe identificarea unor măsuri de achiziţionare a energiei la un preţ mai mic”, a declarat domnul Dimitris SOPHOCLEOUS, director general al CFR SA.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă

Articolul precedentSorin Hornea și Sorin Trășculescu în dosarul afaceristului Liviu Jitea
Articolul următorBaba Dochia aduce vreme rea
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns