Acasă Comunicate de presa COMUNICAT DE PRESA CFR

Reclama

Reclama

Bucureşti, 23 mai 2013

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în această după-amiză din cauza vremii nefavorabile – vânt puternic cu aspect de vijelie, grindină şi ploaie torenţială -, doi copaci au căzut în gabaritul căii ferate, la intrare în staţiile de cale ferată Pantelimon şi Pajura.

Trenul 1682 care circulă pe relaţia Constanţa – Bucureşti Nord staţionează în gara Băneasa de la ora 16.42, iar trenul 11017 care circulă în relaţia Bucureşti Obor – Constanţa a fost oprit în gara Obor, începând cu ora 15.45.

La faţa locului s-au deplasat deja echipele de intervenţie pentru tăierea copacilor căzuţi şi eliberarea gabaritului, astfel încât circulaţia celor două trenuri să fie reluată în cel mai scurt timp.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest accident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu Comunicare,

Oana Brânzan

Articolul precedentCandidat baut la examenul pentru obtinerea permisului
Articolul următorAveti grija ce mincati! Carnea din Piata Moldovei abatorizata in conditii mizere