Acasă Comunicate de presa COMUNICAT DE PRESA CFR

COMUNICAT DE PRESA CFR

164
0
Reclama

SERVICIUL COMUNICARE

Nr:1/2/161/28.05.2013

Reclama

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Bucureşti, 28 mai 2013

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în cursul acestei dimineţi cinci trenuri de călători au staţionat temporar în gările Grădinari, Vadu Lat şi Chiajna din cauza lipsei de tensiune în linia de contact pe relaţia Bucureşti Nord- Grădinari – Vadu Lat.

 

Echipele de intervenţie au desfăşurat lucrări de remediere a defecţiunii între staţiile Grădinari şi Vadu Lat, iar circulaţia trenurilor s-a reluat pe firul II începând cu ora 7.53, iar pe firul I începând cu ora 8.36.

 

Din cauza acestei defecţiuni cele 5 trenuri de călători, care circulau pe relaţiile Bucureşti Nord – Timişoara, Bucureşti Nord – Drobeta Tr Severin, Roşiori Nord – Bucureşti Nord şi Timişoara – Bucureşti Nord, au fost oprite temporar în staţiile Chiajna, Grădinari şi Vadu Lat, înregistrând întârzieri la destinaţie cuprinse între 49 min şi 117 minute.

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest accident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Director General

George MICU

 

Şef Serviciu Comunicare,

Oana Brânzan 

Lasă un răspuns