Acasă Comunicate de presa Comunicat de presa CFR SA – Termen plata datorii operatori de transport...

Comunicat de presa CFR SA – Termen plata datorii operatori de transport feroviar

131
0
Reclama

BIROUL DE PRESĂ, INFORMAŢII ŞI RELAŢII CU PUBLICUL

Nr:1/2/117/05.04.2013

Reclama

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Bucureşti, 05 aprilie 2013

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că toţi operatorii de transport feroviar care înregistrează debite pentru neplata taxei de utilizare a infrastructurii (TUI) au fost informaţi că până marţi, 9 aprilie a.c., trebuie să-şi achite obligaţiile restante.

 

Echipa managerială a stabilit la întâlnirea operativă de joi, 4 aprilie a.c., demararea procedurilor de recuperare a acestor datorii, prin punerea în aplicare a tuturor clauzelor contractuale.

 

Această măsură face parte din planul de creştere a veniturilor proprii ale companiei.

 

În acest context, continuând demersurile de eficientizare a activităţii comerciale, CFR SA a obţinut primele rezultate pozitive din reanalizarea actualelor tarife percepute pentru închirierea spaţiilor şi a terenurilor din patrimoniul privat al companiei, înregistrând o creştere de peste 20% a chiriei pentru anumite locaţii deţinute în staţiile de cale ferată.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Şef birou,

Oana Brânzan 

Articolul precedentCOMUNICAT DE PRESĂ – DRAOV GALAŢI
Articolul următorSute de oameni izolati in satul Coza
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns