Acasă Comunicate de presa COMUNICAT DE PRESĂ CFR

COMUNICAT DE PRESĂ CFR

122
0
Reclama

Directorul general al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, domnul Dimitris Sophocleous s-a întâlnit, la începutul acestei luni, cu 8 furnizori de servicii şi lucrări (selectaţi în mod aleatoriu) dintr-un total de 800 de furnizori, cu care compania are în derulare contracte anuale în valoare de aproximativ 15 milioane de lei.

 

Reclama

În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii celor 8 companii furnizoare de servicii şi lucrări, partenerii de afaceri şi-au exprimat disponibilitatea de a acorda un discount cuprins între 5% şi 10% la soldul rămas de achitat din valoarea totală a contractului, ceea ce înseamnă pentru CFR SA o reducere anuală a costurilor cu aproximativ 1,1 milioane lei.

 

Managerul companiei le-a mulţumit partenerilor pentru disponibilitatea arătată, asigurându-i că acest discount oferit reprezintă un real sprijin financiar pentru reducerea costurilor companiei şi ale bugetului de stat. În acelaşi timp, reprezintă şi un exemplu că în relaţiile de business se pot găsi soluţii viabile cu rezultate certe, atunci când partenerii de afaceri dau dovadă de înţelegere, în aceste vremuri de constrângere economică pentru companiile feroviare.

 

“Voi continua discuţiile şi cu ceilalţi furnizori ai companiei cu convingerea că majoritatea partenerilor noştrii vor da dovadă de aceeaşi înţelegere şi disponibilitate şi vor accepta să ne sprijine prin aplicarea unui discount, mai ales că în relaţia de business CFR SA se bazează pe parteneri adevăraţi“, a declarat DIMITRIS SOPHOCLEOUS, director general al CFR SA.

 

Săptămâna viitoare, directorul general al CFR SA se va deplasa în teritoriu cu trenul, pentru a continua vizita în sucursalele feroviare, şi va discuta cu reprezentanţii regionalelor despre măsurile de eficientizare a activităţii şi de reducere a costurilor companiei.

Articolul precedentPrecizări cu privire la taxa de timbru pentru înmatricularea mașinilor – comunicat de presă
Articolul următorOmul de afaceri Liviu Jitea reținut pentru contrabandă cu alcool
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns