Comunicat de presa I.P.J Vrancea

Filed under Comunicate de presa

BULETIN DE PRESĂ

           

 

 

    Suspect de furt depistat de poliţişti

 

            La data de 02 iulie 2013,poliţiştii Postului de Poliţie Gologanu au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 01- 02 iulie a.c., o persoană  a pătruns în incinta Grădiniţei Gologanu, prin escaladarea gardului, de unde a sustras un portmoneu cu suma de 480 lei ce aparţinea lui N. Gueux de 22  ani de cetăţenie belgiană, care se afla cazată în incinta grădiniţei alături de mai mulţi tineri de aceeaşi naţionalitate.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, autorul  furtului a fost identificat în persoana lui T. Iulian de 20 ani, din localitate. Prejudiciul a fost recuperat  în totalitate şi predat părţii vătămate.

Autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei

 

Evenimente rutiere

 

La data de 02 iulie 2013, ora 17.00, pe DJ 205 L pe raza comunei Vrîncioaia, poliţiştii l-au identificat pe J.  Neculai, de  50 ani, din localitate în timp ce conducea un tractor  fără a fi înmatriculat sau înregistrat şi  fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

La data de 02 iulie 2013, ora 23.30, pe B-dul. Bucureşti din municipiul Focşani, poliţiştii  l-au depistat  pe  P. Ion, de  42 ani, din localitate în timp ce conducea  un moped, fără a fi înregistrat, aflându-se în stare de ebrietate, cu un rezultat de 0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

RADARE  04.07.2013

Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Panciu;Focşani;Adjud, Odobeşti.

 

Lasă un răspuns