Comunicat de presă – Menţiune pentru proiectul CŞE Junior, la concursul naţional

Filed under Comunicate de presa

Menţiune pentru proiectul CŞE Junior, la concursul naţional

”Parteneriat în educaţie – Prezent şi perspective”

sigla cse cnu

În  perioada 3-6 iunie, la Sulina, s-a desfăşurat  concursul naţional de proiecte educative “Parteneriat în educaţie – Prezent şi perspective”, aflat la cea de-a XIII-a ediţie

La concurs a putut participa câte un elev din fiecare judeţ, cu condiţia să fie membru al Consiliului Şcolar al Elevilor. Din judeţul Vrancea a participat vicepreşedintele Cosiliului Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional “Unirea” Focşani, Codrin Bostan, cu proiectul CŞE Junior.

În data de 5 iunie a avut loc premierea proiectelor participante (34 de proiecte din întreaga ţară), în cadrul unui spectacol care a inclus şi diferite momente artisitice, iar CŞE Junior, proiectul de la Colegiul Naţional “Unirea”, a obţiut menţiune.

Ţinând cont de acest rezultat obţinut de Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional “Unirea” din Focşani la concursul naţional de proiecte ”Parteneriat în educaţie – Prezent şi perspective”, desfăşurat la Sulina, putem afirma că acesta capătă vizibilitate de plan extern şi se dezvoltă constant.

Biroul de presă

Consiliul Şcolar al Elevilor