Acasă Comunicate de presa Comunicat de presă – Menţiune pentru proiectul CŞE Junior, la concursul...

Comunicat de presă – Menţiune pentru proiectul CŞE Junior, la concursul naţional

Reclama

Menţiune pentru proiectul CŞE Junior, la concursul naţional

”Parteneriat în educaţie – Prezent şi perspective”

Reclama

sigla cse cnu

În  perioada 3-6 iunie, la Sulina, s-a desfăşurat  concursul naţional de proiecte educative “Parteneriat în educaţie – Prezent şi perspective”, aflat la cea de-a XIII-a ediţie

La concurs a putut participa câte un elev din fiecare judeţ, cu condiţia să fie membru al Consiliului Şcolar al Elevilor. Din judeţul Vrancea a participat vicepreşedintele Cosiliului Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional “Unirea” Focşani, Codrin Bostan, cu proiectul CŞE Junior.

În data de 5 iunie a avut loc premierea proiectelor participante (34 de proiecte din întreaga ţară), în cadrul unui spectacol care a inclus şi diferite momente artisitice, iar CŞE Junior, proiectul de la Colegiul Naţional “Unirea”, a obţiut menţiune.

Ţinând cont de acest rezultat obţinut de Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional “Unirea” din Focşani la concursul naţional de proiecte ”Parteneriat în educaţie – Prezent şi perspective”, desfăşurat la Sulina, putem afirma că acesta capătă vizibilitate de plan extern şi se dezvoltă constant.

Biroul de presă

Consiliul Şcolar al Elevilor

Colegiul Naţional „Unirea

Articolul precedentMogulul