Comunicat de presa

Filed under Coltul Juridic

Portalul de drept LicitatiiJuridice.ro: Un nou design, un nou inceput, evoluam impreuna!

 

Noul website LicitatiiJuridice.ro se caracterizează printr-o interfaţă grafică mult îmbunătăţită faţă de variantă precedentă şi un design profesional care îl transformă într-un instrument extrem de util celor care au nevoie de consultanta juridica si doresc sa apeleze la serviciile unui avocat. Incercând în acelaşi timp să răspundă necesităţii de a informa utilizatorii cu privire la noutatile legislative dar si de a reprezenta o interfata prietenoasa si facila de navigat pentru cei care acceseaza platforma, LicitatiiJuridice.ro a fost restructurat pentru a imbunatati experienta utilizatorilor pe site.

Intrucat pe parcursul ultimului an portalul LicitatiiJuridice.ro s-a dezvoltat, imbogatindu-se cu numeroase proiecte, devenise necesare o restructurare a site-ului pentru a simplifica modalitatea de navigare. Dorita restructurarii site-ului, utilizatorii pot accesa mult mai facil informatiile dorite , la acest aspect contribuind si design-ul nou care exprima intr-o maniera eleganta simplitate si profesionalism.

“Usor de accesat, compact si placut- sunt cuvintele de ordine care caracterizeaza noul nostru site. Am incercat prin schimbarea design-ului sa aducem plus valoare portalului. Nu vrem doar sa oferim informatii utile, ci ne dorim ca LicitatiiJuridice.ro sa fie o experienta inedita si placuta atat pentru utilizatori cat si pentru avocatii care ne acceseaza” a declarat Raluca Lupu, reprezentant PR al portalului LicitatiiJuridice.ro.

Implicand 18 proiecte, site-ul se adreseaza atat specialistilor din domeniul juridic cat si persoanelor fizice care doresc sa fie informate cu privire la noutatile legislative, intrucat atat avocatii/consilierii juridici, cat si publicul larg au nevoie de o interfata prin intermediul careia sa interactioneze pe baza unor principii solide si a respectului reciproc. Astfel, inca de la lansare, site-ul licitatiijuridice.ro a asigurat un cadru oficial si riguros de relationare intre avocati si clientii lor.

Despre Licitatiijuridice.ro

Creat de C&D Royal Brand, firma cu o experienta de peste 5 ani pe piata, Licitatiijuridice.ro este o platforma online menita sa ajute utilizatorii sa-si gaseasca asistenta juridica potrivita. Structura platformei permite interactivitatea necesara pentru ca acest concept sa functioneze. Pentru utilizatori sistemul este gratuit si disponibil 24 de ore din 24.

Lasă un răspuns