Concursul “Cel mai frumos spațiu verde din jurul școlii”

Filed under Eveniment

Astăzi, 17 mai 2019, intrăm în penultima etapă a concursului “Cel mai frumos spațiu verde din jurul școlii”, în care școlile și liceele/colegiile naționale din Municipiul Focșani expun publicului pozele cu spațiul verde în cele două etape: înainte și după amenajare. Concursul, organizat și desfășurat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, a luat startul pe data de 15 aprilie 2019, adresându-se tuturor școlilor și liceelor/colegiilor naționale din orașul nostru. 
Astfel, fiecare echipă, formată din cel mult 20 de elevi și 2 profesori coordonatori, a avut sarcina de a amenaja și înfrumuseța un spațiu verde din interiorul și/sau din jurul unității de învățământ. Aceștia au realizat 5 poze înaintea amenajării spațiului și 5 poze după înfrumusețarea locului, votul publicului pe facebook fiind de 50% din nota finală.
Ultima etapă a concursului va avea loc în data de 1 iunie, în cadrul manifestărilor organizate de Ziua Internațională a Copilului, când juriul concursului va acorda note pentru fiecare proiect în parte, nota finală urmând a fi media dintre nota juriului și numărul de like-uri de pe Facebook.
Premiile concursului sunt următoarele:
– Premiul I- o excursie de 2 zile în Cetatea Sighișoarei (cazarea și cele 3 mese sunt incluse în premiu);
– Premiul al II-lea – o excursie de o zi la mausoleele Mărășești și Mărăști (masa de prânz este inclusă);
– Premiul al III-lea – acces gratuit la o piesă de teatru pusă în scenă de artiștii Teatrului Municipal ”Maior Ghe. Pastia” Focșani. 
Fiecare premiu se va acorda atât echipelor constituite la nivelul unităților de învățământ gimnazial cât și echipelor constituite la nivelul liceelor/colegiilor.

Sursa: Primăria municipiului Focșani

Lasă un răspuns