Acasă Politica Conferința Națională de Alegeri a TNL

Conferința Națională de Alegeri a TNL

25
0
Reclama
Sâmbătă, 18 mai 2013, a avut loc, la Romexpo, Conferința Națională de Alegeri a Tineretului Național Liberal. În prezența a 3.500 de delegați și invitați, tinerii liberali și-au lansat noul program, TNL Dezvoltă România. Acesta a constituit moțiunea pe baza căreia Florin-Alexandru Alexe a candidat pentru un nou mandat de președinte al TNL, alături de tinerii liberali pe care acesta i-a propus pentru a face parte din noul Birou Permanent Național al TNL (BPN).
 
Moțiunea lui Florin Alexandru Alexe a fost aprobată de plen cu 2.493 voturi pentru, 28 împotrivă și 70 de abțineri, din totalul de 2.591 voturi valide. Astfel, deputatul Florin Alexandru Alexe a fost ales președintele TNL pentru un nou mandat de 2 ani. În baza aceleiași moțiuni au fost aleși 46 de membri ai BPN. La eveniment au participat liderii USL – Crin Antonescu – președintele PNL și co-președinte USL, Victor Ponta – președinte PSD și co-președinte al USL și Daniel Constantin – președinte PC.
 
La  au mai participat, în calitate de invitați, din partea PNL : vicepreședinții Mihai Voicu, Eugen Nicolăescu, Varujan Vosganian, Radu Stroe, Tudor Chiuariu, secretarul general, Eduard Hellvig, președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, miniștrii Cristian David și Daniel Barbu, deputatul Gigel Știrbueuroparlamentarii Ramona Mănescu, Renate Weber, Cristian Bușoi.
 
Din partea PSD, au mai participat, Nicolae BănicioiuMinistrul Tineretului și Sportului, Mihnea CostoiuMinistru delegat pentru cercetare și învățământ superior, precum și deputatul Mihai Sturzu.
 
Din partea  PC a mai participat Maria GrappiniMinistrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism si Alina CazanacliPreședintele Tineretului Conservator.
 
George Mocanu, președintele Tineretului Liberal Democrat din Republica Moldova a transmis un mesaj din partea tinerilor liberali democrați moldoveni. Din partea liberalilor britanici, au transmis un mesaj Stuart Rice și Jon Burchell.
 
 
Pentru procedura de vot, tinerii liberali au ales platforma de vot inovatoare, sigură și transparentă oferită de Scytl. Sistemul de vot, integral electronic, a fost utilizat de TNL pentru prima dată în România și corespunde celor mai înalte standarde la nivel mondial. Scytl, liderul mondial în domeniul soluțiilor de vot on-line a pus la dispoziția TNL, pentru Conferința Națională de Alegeri, modulul e-Election Platform Online Voting, Această platformă a permis configurarea și operarea votului, numărarea voturilor și afișarea rezultatelor, în sistem electronic, întregul proces fiind securizat.
 
În timpul Conferinței Naționale de Alegeri a TNL, aproape 3.000 de delegați au folosit un canal on-line pentru a răspunde întrebărilor privitoare la componența viitoarei echipe de conducere. Au fost utilizate 60 de cabine de votare, iar votul fiecărui delegat a durat sub un minut, astfel că întreaga procedură de vot a durat mai puțin de 2 ore,
 
 
Departamentulde comunicare al TNL Vrancea                                                                                         
e-mail : TnlVrancea@yahoo.ro
Reclama
Articolul precedentMedicul Vadim Betisor retinut pentru luare de mita
Articolul următorCutremur in Vrancea
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns