Acasă Eveniment Consiliul Județean Vrancea face angajări!

Consiliul Județean Vrancea face angajări!

801
0
Reclama

CONSILIUL JUDEȚEAN VRANCEA

organizează în data de 11 septembrie 2023 ( proba scrisă), ora 11:00, concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a trei funcții contractuale de execuție vacante, conform Hotărârii Guvernului nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, și respectând prevederile art.IV alin.(2) lit.a) din O.U.G. 34/2023, respectiv:

Reclama

– inspector de specialitate gradul II (studii superioare) la Biroul informatică din cadrul Serviciului resurse umane și informatică.
– inspector de specialitate gradul II (studii superioare) la Serviciul contencios din cadrul Direcției juridice și administrație publică.
– referent treapta II (studii medii) la Biroul evidența patrimoniului public și privat din cadrul Direcției administrarea patrimoniului public și privat.

De asemenea, instituția caută și administrator treapta I (studii medii) la Compartimentul administrare ”Crâng Petrești” din cadrul Direcției administrarea patrimoniului public și privat.

Lasă un răspuns