Acasă Eveniment Consiliul Județean Vrancea face angajări!

Consiliul Județean Vrancea face angajări!

622
0
Reclama

CONSILIUL JUDEȚEAN VRANCEA

organizează în data de 11 septembrie 2023 ( proba scrisă), ora 11:00, concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a trei funcții contractuale de execuție vacante, conform Hotărârii Guvernului nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, și respectând prevederile art.IV alin.(2) lit.a) din O.U.G. 34/2023, respectiv:

Reclama

– inspector de specialitate gradul II (studii superioare) la Biroul informatică din cadrul Serviciului resurse umane și informatică.
– inspector de specialitate gradul II (studii superioare) la Serviciul contencios din cadrul Direcției juridice și administrație publică.
– referent treapta II (studii medii) la Biroul evidența patrimoniului public și privat din cadrul Direcției administrarea patrimoniului public și privat.

De asemenea, instituția caută și administrator treapta I (studii medii) la Compartimentul administrare ”Crâng Petrești” din cadrul Direcției administrarea patrimoniului public și privat.

Articolul precedentIncendiu puternic la un bloc din cartierul Mândrești
Articolul următorCăldură sufocantă în Vrancea!
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns