Consiliul Județean Vrancea face precizări despre lucrările ce au loc la Crângul Petrești

Filed under Comunicate de presa

Ca urmare a unor comentarii apărute în ultimele zile în presa locală, referitoare la lucrările pentru pista de biciclete din cadrul proiectului “Amenajarea Ariei Naturale de Interes Local “Crâng Petrești” și Îmbunătățirea Infrastructurii de Acces”, precizăm următoarele:

 

  1. La această dată Consiliul Județean Vrancea are în derulare proiectul pentru obiectivul de investiții “Amenajarea Ariei Naturale de Interes Local “Crâng Petrești” si Îmbunătățirea Infrastructurii de Acces”, care are termen de finalizare 30 iunie 2017 și care se execută în paralel cu proiectul “Modernizare drum județean 204 E “, km. 0+080-km. 6+200, intersecție DN2 (E 85)-Petrești-Pod peste pârâul Șoimu la Mircești, cu termen de finalizare 30 decembrie 2017;

 

  1. În această fază de execuție poate exista percepția că pista de biciclete nu are continuitate, dar cei care au adus această critică nu au sesizat faptul că nu s-au executat încă racordurile între partea carosabilă a DJ 204 E cu drumurile laterale aprobate prin planuri urbanistice zonale.

 

  1. Bordurile care sunt montate pentru delimitarea pistei de biciclete fată de suprafața carosabilă ce racordează DJ 204 E cu drumurile laterale sunt montate la cotele proiectate, care la final vor asigura continuitatea pistei, după aducerea la cota a fundației de balast pentru drumurile laterale și turnarea tuturor straturilor de mixturi asfaltice. De asemenea pe partea carosabila pe care o traversează, pista de biciclete va fi marcată cu vopsea roșie.

 

  1. În concluzie precizăm că afirmațiile apărute în presa locală referitoare la acest aspect, sunt tendențioase și nu au un fundament real, aducând critici nejustificate conducerii administrației publice județene, care așa cum a promis a lucrat și va lucra în folosul cetățenilor județului Vrancea.

 

 

 

Biroul de presă a Consiliul Județean Vrancea

 foto-cum-arata-crangul-petresti-amenajat-din-banii-vrancenilor-dupa-ce-s-a-pierdut-o-finantare-europeana-de-trei-milioane-de-euro

Lasă un răspuns