Consiliul Județean Vrancea, premiat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici pentru promovarea inovației și calității în sectorul public

Filed under Comunicate de presa

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a acordat Consiliului Județean Vrancea, condus de președintele Marian Oprișan, o diplomă de apreciere pentru  implicarea în promovarea inovației și calității în sectorul public.

Această distincție a fost acordată în cadrul celei de-a X-a ediții a conferinței internaționale ”Inovație și calitate în sectorul public”, organizată la București, în data de 16 noiembrie 2017.

Președintele ANFP, domnul Leonid-Augustin Moisiu, a mulțumit pentru colaborare domnului Marian Oprișan, președinteleConsiliului Județean Vrancea, și l-a asigurat de întreaga deschidere a instituției pe care o conduce pentru implicarea în proiecte valoroase, având ca obiectiv principal susținerea inovației și a calității în sectorul public. ”Ne face o deosebită plăcere să vă informăm că instituția pe care o reprezentați se regăsește printre cele 10 apreciate și să vă transmitem, în acest sens, diploma, însoțită de mulțumirile și felicitările noastre. Implicarea constantă a instituției pe care o reprezentați, în demersurile ANFP, a adus un plus de valoare și a contribuit la succesul acestora”, a transmis președintele ANFP, domnul Leonid-Augustin Moisiu.

Consiliul Județean Vrancea a primit această diplomă de apreciere alături de alte 9 instituții și autorități publice din România, care au demonstrat o preocupare constantă în susținerea inovației și calității în sectorul public.

 

 

 

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

Lasă un răspuns