Acasă Politica Constituirea Comitetului Executiv Județean al Organizației de Femei a Partidului Mişcarea...

Constituirea Comitetului Executiv Județean al Organizației de Femei a Partidului Mişcarea Populară Vrancea

139
0
Reclama

Organizaţia de Femei a PMP Vrancea a desfăşurat ieri, 29 martie, şedinţa de constituire a COMITETULUI EXECUTIV JUDEȚEAN al OF PMP, structura de conducere care va coordona activitatea organizaţiei judeţene de femei.

La eveniment au participat membre ale Partidului Mişcarea Populară Vrancea care doresc să contribuie, prin activitatea politică într-un partid modern, de centru dreapta, la creşterea calităţii clasei politice şi la elaborarea unor programe de guvernare locală, regională sau naţională care să continuie proiectele de modernizare a României.

Reclama

„În Vrancea, Partidul Mișcarea Populară va milita, prin organizația de femei, pentru domeniile prioritare pe care le-am stabilit în urma dezbaterii pe care am avut-o cu colegele mele: o educaţie care să ofere tinerilor şanse reale pe piaţa muncii, creşterea calităţii serviciilor medicale şi crearea de locuri de muncă. Sunt sigură că vom avea succes pentru că, într-un timp scurt, Partidul Mișcarea Populară a ajuns la o intenție de vot de 10%, potrivit ultimelor sondaje de opinie. Cred că acest partid va fi surpriza plăcută a alegerilor pentru Parlamentul European și va fi partidul care va da următorul președinte al României”, a declarat Mariana Lupu, președinte ale Comitetului Executiv Județean al OF PMP Vrancea.

Echipa de conducere constituită ieri este completată de Cristina Stoica – prim-vicepreședinte, Valerica Axente – secretar general și Carmen Dobre, Daniela Oprea, Marilena Meran, Carmen Oană, Carmen Ioniță, Gabriela Bîndar, Mihaela Dogaru, Gina Borchină, Monica Taluescu, Nicoleta Voicu, Vasilica Baranga, Mariea Lupu, Klara Bertalan, Ramona Gusta, Lenuța Anghelescu, Violeta Iorga, Maria Trufin, Milica Roman, Elena Sandulescu și Maria Toader – cu funcții de vicepreședinte.

La evenimentul de constituire a Comitetului Executiv Județean al OF PMP Vrancea au participat, din partea organizației județene PMP, președintele Nicu Tănase și prim-vicepreședintele Costică Poprumboiu.

Biroul de presă

Partidul Mişcarea Populară Organizaţia VranceaDSC_0035

Articolul precedentTolea Ciumac urmarire cu politistii din Vrancea
Articolul următorOmorat in bataie de doi veri
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns