Copiii din centrele DGASPC Vrancea au primit cadou o excursie la Castelul Bran

Filed under Social

Moș Crăciun a venit mai devreme pentru copiii instituționalizați din centrele de asistență socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Vrancea. Consiliul Județean Vrancea, prin intermediul domnului președinte Marian Oprișan, le-a făcut o mare bucurie celor aproximativ 200 de copii, însoțiți de educatori, care au vizitat Castelul Bran din județul Brașov și au aflat legenda acestui loc, mulți dintre ei pentru prima oară.După vizitarea monumentului, excursioniștii au luat masa la Restaurantul Casa de Ceai, din cadrul Complexului Bran. De asemenea, aceștia s-au putut bucura de peisajele pitorești de munte și de prima zăpadă din acest an. Copiii din centrele DGASPC Vrancea au mulțumit administrației județene pentru organizarea acestei excursii. Iată câteva dintre impresii:

”În opinia mea, excursia a fost foarte frumoasă, distractivă și educativă. Am avut deosebita plăcere să vizitez pentru prima dată Castelul Bran. Vă mulțumesc!” – Alexandru

”Mă numesc Elena, sunt în vârstă de 16 ani și am participat la excursia organizată de Consiliul Județean Vrancea pe data de 19.12.2017 la Brașov, la Castelul Bran. Mie, una, mi-a plăcut deoarece fiecare excursie este o noutate și totodată o bucurie. Vă mulțumesc foarte mult pentru această ocazie minunată de a cunoaște acest castel. Cu drag, Elena”

”Am fost pentru prima dată la Castelul Bran. A fost frumos să mergem atât de mulți copii. A fost distractiv. Mulțumim frumos!” –Ana Maria

”Sunt Alex și excursia de ieri mi-a plăcut foarte mult. A fost prima mea vizită la Castelul Bran”

La rândul lor, copiii au dăruit ornamente de Crăciun confecționate manual consilierilor județeni și invitaților de la ședința Consiliului Județean Vrancea care a avut loc marți, 19 decembrie.

 

 

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

Lasă un răspuns