Critica dura pentru „Tara lui Oprisan”

Filed under Politica

filimon

Declaraţie de presă

(15 martie 2015)

“Traiul de zi cu zi în țara lui Oprișan și orașul lui Bacinschi se dovedește a fi tot mai periculos. Din păcate este tot mai periculos tocmai pentru cei care nu se pot apăra, copiii noștri. Siguranța pe străzi în orașul în care nu se întâmplă nimic a fost distrusă de răpirea unui copil, ziua în amiaza mare, din fața Școlii Ștefan cel Mare. Ca părinte sunt de-a dreptul șocat și îmi pun întrebarea, în ce fel de oraș trăim și ce mai urmează???

Cum a fost posibil așa ceva și de ce nu a intervenit nimeni?

De ce polițiștii noștri campioni la dat amenzi nu au fost la locul potrivit, la momentul când acel copilul avea nevoie de ajutor?

Unde sunt anchetele fulger încununate de succes? Cu siguranţă doar în filmele de la televizor…

Sărăcia cruntă în care ne zbatem și care se va accentua în perioada următoare, nu ne va afecta doar buzunarul ci și sistemul de valori. Polițiști care nu-și fac treaba, oameni care se fac că nu văd nimic, asta urmează. În curând, dacă lucrurile vor continua așa ne va fi frică să trimitem copiii singuri la școală. În curând poate ne va fi frică și nouă, adulților să mai ieșim la o plimbare prin parc. Totul pentru că nimeni, în frunte cu glorioșii lideri Oprișan și Bacinschi, nu fac nimic, nu văd nimic și totul este perfect.

Dormi liniștit, cineva veghează pentru tine – parcă am mai auzit asta nu-i așa???”

 

Ionuţ Filimon,

Vicepreşedinte BPN -TNL

 

 

 

 

Lasă un răspuns