Acasă Eveniment Cu proiectul în față, Liviu Macovei demonstrează cum se va micșora parcarea...

Cu proiectul în față, Liviu Macovei demonstrează cum se va micșora parcarea de la Catedrală

22
0
Reclama

În stilu-i caracteristic, primarul PSD Cristi Misăilă mă acuza ca răspândesc neadevăruri și susține că nu desființează niciun loc din parcarea amplasată în nordul catedralei, din care intenționează să rupă 229 metri pătrați. 
Se pare că primarul PSD nu citește conținutul proiectelor de hotărâre pe care le semnează ca inițiator.

Oricine va parcurge proiectul cu nr. 36 de pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 31 ianuarie, se poate convinge foarte ușor că ceea ce am postat eu nu a fost neadevăr.

Reclama

Articolul 1 al proiectului de hotărâre spune că „se diminuează suprafața parcării inventariate cu numărul 14749, de la 844 mp la 615 mp, diferența de 229 mp urmând să fie inventariată în mod distinct cu destinația curți construcții.“

Articolul 2, prin care se aprobă încredințarea în folosință gratuită a terenului respectiv către catedrală, confirmă cele spuse de mine:

„Lotul I compus din terenul în suprafață de 229 mp aferent imobilului cu destinație de parcare – P135, inventariat în domeniul public al Municipiului Focșani cu o suprafață de 844 mp“.

Iar dacă mai este nevoie, postarea mea este întărită, din nou, de articolul 3 al proiectului de hotărâre, în care ni se spune ce modificări va suporta anexa 4 din HCL nr. 186/27.04.2017 privind alegerea formei de gestiune a serviciului public de administrare, întreținere și exploatare a parcărilor ce aparțin domeniului public și privat al Municipiului Focșani după cum urmează:

„Poziția P.135 reprezentând parcare str. Tudor Vladimirescu se va înregistra cu o suprafață de 615 mp și un număr de 27 de locuri“.

Comparând informațiile de mai sus cu schița parcării P – 135 de pe website-ul Parking SA, unde numărăm, în total, 51 de locuri pentru mașini, în urma unei banale operații de scădere constatăm că primarul PSD intenționează să desființeze nu un loc ci chiar 24 de locuri de parcare, așa cum am susținut eu.

În concluzie, scopul postării mele nu a fost de a polemiza cu primarul PSD și nici de a împiedica atribuirea terenului către Catedrala. Am propus doar identificarea unei soluții alternative și organizarea unei întâlniri cu locatarii care au închiriat locurile de parcare din P – 135, cărora primarul PSD le datorează o explicație.

E trist faptul că primarul PSD este mai preocupat de procentele mele decât de interesele cetățenilor. Singurul lucru fals din aceasta speța, este declarația dumnealui. La fel ca și în cazul afirmațiilor la adresa președintelui Klaus Iohannis, încearcă prin jumătăți de adevăr să păcălească opinia publică. Nu mai încercați să ne mințiți domnule primar!

#ZecePentruFocsani


Articolul precedentA fost declarată epidemie! Trei copii de grădiniță din Vrancea au fost diagnosticați cu gripă
Articolul următorAnunț de mediu
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns