Acasă Eveniment Cu votul vrâncenilor, Ion Ștefan elimină comasații din Vrancea!

Cu votul vrâncenilor, Ion Ștefan elimină comasații din Vrancea!

312
0
Reclama
Mai sunt câteva zile până la alegerile de duminică. Pe 9 iunie, alegerea vrâncenilor este simplă: între comasați și sinecuri și modernizarea mult așteptată a județului! Vrancea este un județ care a așteptat decenii la rând investiții, proiecte implementate cu succes, programe derulate cu atenție la banul public și la cetățean și a avut parte de pesedizate și baronizare mandate la rând! Sub ciuma roșie, știți foarte bine, a fost stagnare, suspiciune de corupție și învârteli politice care nu ne-au adus nimic bun. A venit apoi schimbarea care însă nu a mers până la capăt, cu toate eforturile și speranțele vrâncenilor. A avut grija coaliția de comasați să distrugă așteptările vrâncenilor. Guvernarea pesedenele a blocat cel mai important proiect pentru Vrancea: construirea noului Spital Județean Vrancea!
Cu o guvernare liberală, timp de un an și câteva luni între 2019 și 2020, Vrancea a primit o infuzie de proiecte, pe bani guvernamentali și europeni, a fost în cărți pentru mari proiecte de investiții prin Planul Național de Redresare și Reziliență, s-au deblocat lucrări de infrastructură, fie că vorbim despre cea rutieră – A7, drumul expres Focșani-Brăila, drumul Soveja-Lepșa, drumul Dumbrăveni-Vintileasca, Vidra-Vizantea, cea de irigații – Canalul Siret-Bărăgan, de rețele de apă-canalizare și de alimentare cu gaze naturale, de turism – stațiunea Vizantea-Livezi, Păstrăvăria Lepșa, școlară – Universitatea Focșani, tabăra Gălăciuc, Centrul de excelență Colegiul Unirea, educațională – Muzeele din Focșani ori sanitară – investiții la unitățile medicale din Focșani, Adjud și Dumbrăveni. De asemenea, proiecte deblocate de Guvernarea Orban au fost și cele destinate mediului antreprenorial din județ, prin fonduri europene.
”Ceea ce eu am putut face, am realizat: Cazinoul Constanța, cele trei stadioane bucureștene – Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf, cele trei spitale regionale de la Iași, Cluj-Napoca și Craiova, drumul alternativă la Valea Prahovei, reabilitarea Universității București ori investiții majore în proiecte locale și regionale de infrastructură.
Acum, Alianța Dreapta Unită îi bagă în corzi pe comasați. Sunt speriați că vrâncenii au ținut minte toate aceste lucruri bune întâmplate pentru județ și pentru țară în anul meu de mandat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Sunt speriați pentru că la mine nu s-au vânzolit ușile biroului pentru a cere sponsorizări pentru partid! Orice edil care avea o problemă de rezolvat pentru comunitatea sa a găsit în mine, ca ministru, un sprijin legal. Sunt speriați pentru că Alianța Dreapta Unită a arătat în aceste zile organizare, determinare, apropiere față de oamenii simpli și empatie față de cetățeni. Îi văd că sunt disperați și încep atacurile. Nu ne vor opri și noi, Alianța Dreapta Unită, vom continua, în această ultimă săptămână de campanie să facem ceea ce știm cel mai bine: să fim prezenți în județ, să stăm de vorbă cu vrâncenii și să le arătăm că prin cinste, onestitate și implicare putem face ca Vrancea noastră să crească și să ajungă să se compare la gradul de dezvoltare cu județele din Ardeal!
Pe 9 iunie, haideți la vot! Numai așa îi puteți pedepsi pe comasați și împreună putem pune Vrancea pe direcția dorită de toți: cea a dezvoltării! Guvernarea pesedenele a închis orizontul investițiilor pentru Vrancea, a adus creșteri de prețuri și a pus vrâncenii la cheltuieli tot mai mari. Bătaia lor de joc la adresa oamenilor trebuie să se oprească. Îndemnul meu este simplu: un vot pentru penele este egal cu un vot pentru pesede. La europarlamentare se vede clar mermeleala lor! Noi rămânem consecvenți valorilor de dreapta!”, a precizat Ion Ștefan, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.
Veniți la vot! Pentru copiii voștri, pentru părinții voștri și pentru toți vrâncenii izgoniți în aceste decenii de pe meleagurile natale! Vrancea noastră merită schimbarea! ADUcem dezvoltare!

 

(Material realizat de SC INFORMAȚIA VRÂNCEANĂ SRL, la comanda Partidului FORȚA DREPTEI VRANCEA (Alianța electorală: Alianța Dreapta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI). Cod mandatar financiar  coordonator 21240063)

Reclama

Lasă un răspuns