Acasă Eveniment Cursuri gratuite de calificare pentru tineri

Cursuri gratuite de calificare pentru tineri

2519
0
Reclama
𝐂𝐮𝐫𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐯𝐚̂𝐫𝐬𝐭𝐚 𝐜𝐮𝐩𝐫𝐢𝐧𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝟏𝟔-𝟐𝟗 𝐚𝐧𝐢!
Tinerii care au până în 30 de ani pot înființa o afacere proprie în cadrul proiectului „𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐭𝐚̆𝐮!”, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020.
Proiectul se adresează tinerilor NEETs, adică 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐫𝐮𝐫𝐚𝐥 𝐬̦𝐢 𝐮𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐍𝐔 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐭̦𝐢 𝐬̦𝐢 𝐍𝐔 𝐮𝐫𝐦𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐬𝐚𝐮 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞, 𝐜𝐮 𝐝𝐨𝐦𝐢𝐜𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐬𝐚𝐮 𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐢̂𝐧 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 (𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯 𝐢̂𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚) și sunt înregistrați la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă.
În cadrul proiectului se organizează cursuri gratuite de formare și perfecționare:
Operator de Introducere, Validare și Prelucrare Date (operare pe calculator)
Agent de securitate
Lucrător comercial
Programul cursurilor este de 80/360 de ore, fiind organizate cât mai aproape de domiciliul participanților, imediat ce în zona vizată se formează o grupă de minimum 14 persoane (pentru cursurile de inițiere = 80 ore) sau 28 persoane (pentru cursurile de calificare = 360 ore).
Absolvenții cursurilor vor primi, de asemenea, o subvenție de 400 lei/1.800 lei, în funcție de tipul cursului pe care îl urmează. De asemenea, 28 de persoane vor fi formate în domeniul antreprenoriatului, iar 260 de persoane vor beneficia de servicii de mediere pe piața muncii.
Detalii și înscrieri la telefon: 021/6427951, mail comunicare@gecost2001.ro și www.gecost2001.ro.
Sursa: CJ Vrancea
Reclama

Lasă un răspuns