Acasă Politica Dacă preşedintele Băsescu se simte umilit, oare noi românii ce să mai...

Dacă preşedintele Băsescu se simte umilit, oare noi românii ce să mai spunem? – comunicat de presa PNL Vrancea

29
0
Reclama

Cea mai mare onoare de care se bucură un om politic este să devină, mai devreme sau mai târziu, Preşedintele României. Destinul a 23 de milioane de oameni depind de abilităţile şi priceperea unui om. Dar acest om, Traian Băsescu, spune că funcţia de preşedinte al României a fost cea mai mare UMILINŢĂ din viaţa lui. Am aflat că Băsescu se simte umilit în propria ţară. Cine este mai umilit domnule preşedinte? Cel care v-a acordat încrederea în 2009? Cel care a sperat că o să trăiască mai bine? Nu NOI suntem cei care ne-am aranjat o fiică pe un post de europarlamentar cu 8 – 10.000 de euro pe lună, sau pe cealaltă am făcut-o notar cu un penthouse într-un cartier rezidenţial din Băneasa. NOI suntem cei umiliţi de preşedinte şi de gaşca lui. Pe NOI ne-a făcut găozari, tonomate, ţigancă împuţită, slugi s.a.m.d.

 

Reclama

Îi amintesc preşedintelui că una din cele mai mari valori ale democraţiei este libera exprimare. Este unul dintre atributele fundamentale ale unui stat democratic. Faptul că te înjură lumea la televizor este un drept constituţional al tuturor. Dar, Băsescu nu şi-a pus niciodată întrebarea şi DE CE îl înjură?

 

Când eşti şeful statului, ales de popor, nu există nicio limită, suporţi orice, pentru că interesul naţional e mai presus decât onoarea personală. Aşa ar fi normal. Cu toate că preşedintele se simte umilit, el nu are de gând să renunţe la funcţia de şef al statului pe motiv că un preşedinte nu poate să abdice,conform propriei declaraţii. Ce a uitat Băsescu este că scumpa noastră ţară este republică, nu regat şi din câte ştiu, doar regii abdică, iar preşedinţii demisionează. Dacă tot se simte umilit Băsescu, de ce nu demisionează? Ar fi mai onorabil.

 

Presedinte PNL Vrancea

Deputat, Nini Sapunaru

Articolul precedentZiua cu sfaturi – marti 13
Articolul următorLipsa sistemului de plati on line poate aduce amenzi primariilor
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns