Acasă Eveniment DACIC TROPHY la taekwondo

DACIC TROPHY la taekwondo

219
0
Reclama

         In data de 30 noiembrie 2013, in orasul Mihailesti din judetul Giurgiu a avut loc turneul de taekwondo wtf Dacic Trophy, bilaterala la care au participat 20 de cluburi din tara noastra si Bulgaria .  C.S. Addras Tkd a aliniat la aceasta competitie 10 sportivi pe categoriile de varsta copii, cadeti, juniori si “little Olympics”, bilantul final al participarii delegatiei clubului focsanean fiind urmatorul:

Locul I

Reclama

Andrei Chirila, juniori masculin – 59 kilogrameIMG_0151

Rares Nistor, cadeti masculin – 45 kilograme

Locul II

Razvan Vasiloaia, copii masculin – 40 kg

David Negulescu, copii masculin – 31 kg

Nicu Chirila, cadet masculin – 45 kg

Locul III

Vlad Enescu, copii masculin -33 kg

Matei Avram, copii masculin  +40 kg

Fabian Gulerez, copii masculin – 36 kg

Teodor Marcu, cadeti masculin  +65 kg

Chiar daca nu a prins podiumul de premiere, o comportare foarte buna a avut si mezinul delegatiei Vlad Avram, inscris pe grilele de concurs la categoria “little Olympics” +25 kilograme.

Felicitam sportivii, mai ales pe cei mai mici dintre acestia aflati la inceput de drum, care au avut o comportare de exceptie si au dat demonstrat ca au calitati care sa ii recomande pentru sportul de performanta. Multumiri parintilor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut  pe tot parcursul procesului de pregatire, precum si in timpul  turneului  .

 Mai multe amanunte despre Sportul Olimpic Taekwondo si activitatea C.S. Addras  Focsani pe site-ul oficial al clubului  http://www.addras.ro .

 

Lasă un răspuns