Dan Barna: ”A venit vremea să scăpăm de pesedism și coșmarurile trecutului. Ne-au trebuit 30 de ani să ajungem aici”

Filed under Eveniment

Dan Barna, candidatul la Președinția României din partea Alianței USR PLUS, transmite un mesaj de unitate către toți românii din țară și străinătate, să iasă cu toții la vot, să scape România de pesedism. Acum, românii au șansa să voteze cu toții pentru o Românie modernă, educată, cu sistem de sănătate sigur, o Românie digitală, fără buget devalizat, fără corupți și penali în funcții în funcții publice ș.a.. Românii pot vota acum un președinte care să-i determine să nu mai plece din țară, să nu abandoneze speranța, un președinte cu prerogative constituționale complete. Este ultima săptămână în care trebuie să decidem soarta democrației românești. Un tur doi între doi candidați de dreapta și centru-dreapta este cea mai bună alegere.

”Pentru prima oară doi candidați de centru-dreapta au o șansă reală în a-și disputa turul doi al alegerilor prezidențiale. Ne-au trebuit 30 de ani ca să ajungem aici. A venit vremea să scăpăm de pesedism și de coșmarurile trecutului. Pesedism este atunci când fondatoarele unui spital sunt atacate viguros pentru că fac o faptă bună. Pesedism e când inflația crește iar bugetul este devalizat de clientela de partid. Pesedism este când oamenii preferă să plece și să abandoneze speranța. Pesedism este când crezi că vorbitorii de limbi străine sunt mai puțin patrioți. Ăsta e pesedism și noi o să îi punem capăt cu armele decenței, inteligenței și ale bunului simț. Un tur doi fără PSD înseamnă că vom avea ocazia să discutăm pentru prima dată despre cum arată o Românie modernă, digitală, despre cum arată o Românie cu infrastructură, în care educația performează și în care spitalele sunt curate. Toate aceste lucruri sunt posibile”, transmite candidatul Alianței USR PLUS la președinția României, Dan Barna.

Votați Dan Barna Președinte pentru a avea un tur doi fără PSD! Alegeți USR PLUS pentru un președinte care contează! Este vremea schimbării. România trebuie să fie condusă de cineva care să-și dorească cu adevărat să schimbe starea lucrurilor din țară. www.danbarnapresedinte.ro. Material publicat de SC INFORMAȚIA VRÂNCEANĂ SRL, la comanda Partidului Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța USR PLUS”). Cod mandatar financiar: 31190011

Lasă un răspuns