De ce crapă granitul din Piața Unirii? – comunicat de presa

Filed under Politica

Organizația TDL Vrancea arată că odată cu topirea zăpezii s-a topit și granitul din Piața Unirii, care arată, dacă mai era cazul, cât de bine sunt făcute lucrările realizate la comandă politică.

“Primăria Focșani păstorită de către Decebal Bacinschi a transformat Piața Unirii din Focșani într-o uriașă grămadă de piatră… spartă. Lucrările făcute de mântuială, cu materiale cumpărate la suprapreț au început deja să ne arate o Piață a Unirii care arată mai rău decât Piața Obor unde se vând mașinile la mâna a doua.

Dar poate o fi și Piața Unirii obiect de second hand mai știi? Problema este cine cumpără și cine vinde și cu cât? Poate nu ar fi rău ca toate contractele de garanție pentru lucrările efectuate să fie puse în aplicare. Cerem primarului Decebal Bacinschi ca toate contractele să fie publicate integral iar toate garanțiile pentru aceste lucrări să fie executate altfel copiii care merge vara cu rolele sau skate board-ul vor fi nevoiți să facă slalom printre bolovani, transformând plăcerile copilăriei în sport extrem!”

 

Ionuț Filimon, Președinte TDL Vrancea

 

 

 

 

Lasă un răspuns