Acasă Eveniment Delegație numeroasă a Forța Dreptei Vrancea la Conferința Națională a formațiunii

Delegație numeroasă a Forța Dreptei Vrancea la Conferința Națională a formațiunii

680
0
Reclama
Peste o sută de membri ai Forța Dreptei Vrancea au participat sâmbătă, la București, la Conferința Națională „Forța de a reuși”. Delegația vrânceană a fost condusă de deputatul Forța Dreptei, Ion Ștefan. Întâlnirea a adunat aproape 1.400 de participanți din toată țara, cărora li s-au adăugat invitați din partea partidelor democratice de opoziție, între care europarlamentarul PMP Eugen Tomac, deputatul USR Claudiu Năsui, dar și primarul Capitalei, Nicușor Dan.
În cadrul evenimentului au fost prezentate și aprobate strategia politică a partidului pentru anul 2024, principalele direcții ale programului de guvernare și calendarul alegerilor interne ale Forța Dreptei.
Discursul președintelui Forța Dreptei, Ludovic Orban, rostit la sfârșitul conferinței, a fost unul virulent la adresa coaliției la guvernare PNL-PSD. Ludovic Orban a transmis că Forța Dreptei împreună cu partidele democratice din opoziție pot aduce România pe o direcție bună. ”Nu mai merge cu PSD, PNL la guvernare. România practic nu este guvernată. România este într-o mișcare, într-o brambureală generalizată, în care nu există nicio viziune, niciun plan, nicio direcție de dezvoltare, ci există numai improvizații de moment și decizii care să ia ochii oamenilor şi care să mai satisfacă clientela politică, economică a celor două partide din Guvern. În România este nevoie de o schimbare”, a spus Orban, la Conferința Națională a partidului.
Mesajul președintelui Forța Dreptei Ludovic Orban a fost adresat și românilor de acasă, care ”trebuie să știe că există soluții și oameni corecți și pregătiți”, care pot să ducă România în direcția „corectă” de putere regională în Europa Centrală și de Est și de țară dezvoltată economic, după cum s-a exprimat acesta. Președintele Forța Dreptei a anunțat că din această toamnă, va începe o campanie de prezentare a indentității formațiunii politice care să îi ajute pe români să cunoască mai bine partidul și să se orienteze către Forța Dreptei.
Comunicat de presă Forța Dreptei Vrancea
Reclama

Lasă un răspuns