Acasă Economie Depunerea declaraţiilor cu termen lunar

Depunerea declaraţiilor cu termen lunar

210
0
Reclama

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vrancea reaminteşte contribuabililor că, până la 25 august 2009 trebuie să depună la unităţile fiscale de care aparţin următoarele declaraţii cu termen lunar:

  • Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat, cu termen lunar pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii iulie 2009, formular 100.
  • Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetele asigurărilor sociale şi fondurilor speciale, cu termen lunar pentru obligaţiile bugetelor asigurărilor sociale şi fondurilor speciale aferente lunii iulie 2009, formular 102.
  • Declaraţie privind accizele, cu termen lunar, pentru obligaţiile aferente lunii iulie 2009, formular 103.
  • Decontul de taxă pe valoarea adăugată, formular 300, cu termen lunar pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii iulie 2009, formular 300.
  • Decontul special de taxa pe valoarea adăugată, pentru contribuabilii înregistraţi în scopuri de TVA conform art. 153 indice 1 din Codul fiscal şi care au efectuat achiziţii intracomunitare în luna precedentă precum şi pentru contribuabilii neînregistraţi şi care nu au obligaţia înregistrării,care au efectuat achiziţii intracomunitare de mijloace de transport noi sau produse accizabile, formular 301.
  • Declaraţia privind veniturile sub formă de salarii din străinătate obţinute de către persoanele fizice care desfăşoară activitate în România şi de către persoanele fizice române angajate ale misiunilor diplomatice şi posturilor consulare acreditate în România – pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii iulie 2009, formular 224.
Reclama

Lasă un răspuns