Acasă Eveniment Deputat Ion Ștefan: Am votat astăzi moțiunea simplă împotriva ministrului de Interne,...

Deputat Ion Ștefan: Am votat astăzi moțiunea simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode

1335
0
Reclama
55 de parlamentari ai Partidului Forța Dreptei și USR am depus moțiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, care a fost votată astăzi în plen. Am atras atenția, prin textul moțiunii intitulate ”Siguranță și încredere sau debandadă și furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul creat” că Bode nu mai poate rămâne la conducerea ministerului. Nereușite și suspiciuni, acestea sunt singurele caracteristici ale mandatului ministrului de Interne care nu bifat nici reformarea instituției pe care o conduce.
Încă un motiv pentru ca ministrul Bode ar fi trebuit să plece, dacă nu era protejat astăzi la vot de coaliția de la guvernare PSD-PNL, este combinația pentru prietenii locatarului de la Cotroceni. Vorbim despre licitația cu dedicație pentru achiziția a 600 de BMW-uri de la prietenul președintelui Klaus Iohannis.
După aproape doi ani de mandat la Ministerul Afacerilor Interne, nu se mai îndoiește nimeni că prioritatea ministrului Lucian Bode este să protejeze interesele de partid, nu pe cele ale oamenilor. Iar când nu se preocupă de interesele de partid, domnul Bode se îngrijește de interesele infractorilor, ale clienților politici și ale prietenilor șefului său direct, Klaus Iohannis. La urma urmei, ar fi putut fi altfel când ai pus în fruntea MAI un om care, pe când era ministru al Transporturilor, a dovedit că nu dă doi bani pe lege? Sau ați uitat episodul mașinii ministrului care, depășind pe linie continuă, pe un pod, a provocat un accident în urma căruia au fost rănite două persoane?
Deputat Ion Ștefan – Forța Dreptei
Reclama

Lasă un răspuns