Acasă Eveniment Deputat Ion Ștefan: Apa de la robinet de la Focșani, scumpă ca...

Deputat Ion Ștefan: Apa de la robinet de la Focșani, scumpă ca apa de ghețar islandez!

233
0
Reclama
Este și Vrancea în top național la ceva. La prețurile practicate de operatorul de apă-canal, Compania de Utilități Publice SA, operator al cărui acționar majoritar este Consiliul Județean Vrancea. În Vrancea, plătim a cincea cea mai scumpă apă la robinet, de parcă în momentul în care dăm drumul la chiuvetă ne curge în pahar cel puțin apă minerală ori apă din ghețari din Islanda.
Autoritățile județene ar trebui să analizeze bine acest top și să îl pună în comparație cu cel puțin alte două topuri, cele care plasează Vrancea la coada clasamentelor la salariul mediu ori la pensia medie încasate de vrânceni.
Acum, cu aceste date, vrânceanul plătește pentru apă-canal extraordinar de mult în comparație cu ceea ce câștigă lună de lună. Suntem la o diferență de 2,5 lei față de județul Cluj, acolo unde se înregistrează unele dintre cele mai mari salarii și unde puterea de cumpărare este peste ceea ce poate pune într-un coș lunar un focșănean ori un vrâncean din mediul rural.
Cu acest tabel ar fi bine să să trezească în gând și consilierii județeni vrânceni, atunci când nu postează rețete culinare ori nu amenință femeile din politică, și să facă ceea ce au jurat la început de mandat că vor face: să îmbunătățească viața cetățenilor care i-au trimis în Parlamentul județean și nu să o împovăreze, prin scumpiri de tarife, creșteri de număr de membri remunerați prin Consilii de Administrații și afișarea de atitudini sfidătoare și mincinoase la adresa oamenilor.
Deputat Ion Ștefan – Forța Dreptei Vrancea
Reclama

Lasă un răspuns