Acasă Eveniment Deputat Ion Ștefan: Așteptăm semnarea contractelor de execuție pentru tronsoanele A7 ce...

Deputat Ion Ștefan: Așteptăm semnarea contractelor de execuție pentru tronsoanele A7 ce străbat Vrancea

241
0
Reclama
Încet-încet, construcția A7 se apropie și de tronsoanele din Moldova și din Vrancea. Astăzi a fost predat către constructor amplasamentul pentru lotul 1 din tronsonul Ploiești-Buzău, pe 21 km, între Dumbrava și Mizil, pe care va lucra asocierea Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti S.A. – Retter Project Management.
Lotul 2 a fost predat pe 11 august.
Lucrările sunt finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
Așteptarea noastră cea mai mare o reprezintă tronsoanele din A7 care străbat Vrancea și pentru care ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a angajat să semneze contractele de execuție până la finele anului. De altfel, acesta s-a hazardat să spună, la începutul verii, la Buzău, că până la finele acestui an va semna contractele de execuție pe toate tronsoanele componente, până la Siret, în Suceava. Tot atunci, însă, oficialul a recunoscut public că pe tronsonul Focșani-Bacău ar fi cele mai mari întârzieri.
Așa că, să vedem cât cântărește cuvântul ministrului în fața așteptării de decenii a vrâncenilor și a moldovenilor, singurii care nu beneficiem de un drum de mare viteză care să lege regiunea istorică a Moldovei de Muntenia.
Deputat Ion Ștefan – Forța Dreptei
Reclama

Lasă un răspuns