Acasă Eveniment Deputat Ion Ștefan: Generalul Ciucă ne conduce, vijelios, spre recesiune!

Deputat Ion Ștefan: Generalul Ciucă ne conduce, vijelios, spre recesiune!

288
0
Reclama
Alții pot, noi ne scărpinăm în creștet!
Italia a tras prima tranșă de bani din PNRR, de 21 miliarde de euro pentru a bifa 10% din obiectivele asumate.
În România, guvernanții noștri încă bat câmpii peste tot despre o renegociere a PNRR, lucru imposibil pe care oficialii europeni l-au spus clar! Numai Budăi nu pricepe și pace.
Economia României merge prost din cauza incompetenței Guvernului PNL-PSD, nu doar a războiului Rusiei în Ucraina și a scumpirii tarifelor la energie.
Generalul Ciucă ne conduce, vijelios, spre recesiune!
Investițiile publice au scăzut cu 15% pentru că România nu reușește să folosească banii din PNRR, fondurile stând în bancă. Nu știu ce așteaptă eminențele cenușii pesediste din Guvern pentru a băga banii în economie! De asemenea, lucrările în infrastructură s-au contractat cu 7%. Asta nu îngrijorează pe nimeni la Transporturi, cel puțin nu la fel de tare pe cât îl afectează pe ministrul Grindeanu un meci de hochei.
În schimb, Ministerul de Finanțe, condus tot de pesediști, se împrumută mult și cel mai scump din Uniunea Europeană. Și noi toți vom rambursa banii.
Inflația este galopantă și a ajuns la un nivel record de 14%. Iar măsurile anunțate nu dau niciun semn că ar putea duce la o temperare a situației economice.
Acesta este tabloul economic al României în mai 2022 care nu este influențat atât de tare de pandemie sau război cât este influențat de incompetență și rea voință.
Deputat Forța Dreptei Ion Ștefan
Reclama

Lasă un răspuns