Acasă Eveniment Deputat Ion Ștefan: Guvernul își arată zilnic incompetența

Deputat Ion Ștefan: Guvernul își arată zilnic incompetența

683
0
Reclama
Declarație halucinantă a ministrului Energiei, Virgil Popescu, cel de la care românii au așteptat soluții pentru reducerea prețurilor la benzină și motorină și care a livrat, în schimb, numai vorbe!
Ministrul spune, cu referire la reglementarea prețurilor la combustibili, la reducerea de 50 de bani/litru, că ”sunt convins că 80-90% din piață va aplica această Ordonanță”.
Deci, un ministru în Guvernul de ”tiriplici” PSD-PNL spune că legile în România se dau pentru a fi cu aplicare parțială, la negociere, poate vrem, poate nu dorim, poate nu azi, să vedem mâine cum se aliniază planetele. Îi reamintesc oficialului guvernamental că România este încă în Europa, încă suntem un stat de drept, iar legea este pentru toți, nu cu aplicabilitate parțială. Iar astfel de declarații nu sunt menite să îi liniștească pe românii care sunt furioși pe creșterea alarmantă a prețurilor la motorină și benzină și pe lipsa de reacție a ”tiriplicilor” de la Palatul Victoria. Cei 50 de bani, dacă se scad din bonurile celor care alimentează, păi să se scadă peste tot!
Încă o dată își arată măsura incompetenței și singura soluție este să plece!
Deputat Ion Ștefan – Forța Dreptei
Reclama

Lasă un răspuns