Acasă Eveniment Deputat Ion Ștefan: Instituția Consiliul Județean a devenit moșia lui Cătălin Toma

Deputat Ion Ștefan: Instituția Consiliul Județean a devenit moșia lui Cătălin Toma

458
0
Reclama
Încet-încet, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, s-a transformat într-o copie palidă a fostului baron PSD Marian Oprișan, cel pe care îl are de-a dreapta în instituție. Astăzi am asistat la un episod trist și alarmant pe care nu mă așteptam să îl văd la șeful liberal al instituției publice, în care Toma și subordonații săi au refuzat accesul la o ședință publică pentru doi cetățeni, întâmplător membri ai Partidului Forța Dreptei. Se pare că instituția Consiliul Județean a devenit moșia lui Cătălin Toma, care nu vrea să fie deranjat și refuză întâlnirea cu oamenii care, până la urmă, îi plătesc lui și subordonaților săi, lună de lună, salariile. Sfidarea față de cetățeni, controlul pe care vrea să îl aibă asupra angajaților și al oamenilor de rând a atins nivelul maxim. Astăzi, prin refuzul transmis colegilor mei de a asista în sală la ședința ordinară a Consiliului Județean, șeful CJ Vrancea și al PNL Vrancea nu arată decât disperare și dispreț. Colegii mei din Forța Dreptei nu voiau decât să asiste la discuția despre bugetul județului, fiind niște vrânceni interesați de modul în care legislativul județean decide să împartă banii cetățenilor.
Motivul pentru care Toma i-a dat afară pe colegii din Forța Dreptei a fost o mare minciună!
Paznicul instituției le-a transmis lor, după ce a discutat cu cei din conducerea instituției, că nu pot intra în sala de ședințe deoarece nu mai sunt locuri. Se vede clar în imaginile de pe pagina de facebook a instituției, cu transmisiunea în direct a ședinței, că zona pentru invitați era goală, în sală fiind doar funcționari ai Consiliului Județean Vrancea.
Pe această cale, îi cer președintelui CJ Cătălin Toma să deschidă ușile instituției pentru cetățeni și să se dezbare de apucăturile pesediste prin care îi dă la o parte pe cei care nu sunt din aceeași barcă cu dumnealui! De asemenea, îi reamintesc că anumite linii roșii nici măcar ”idolul” său din dreapta nu le-a făcut prin Consiliul Județean Vrancea, instituție care nu trebuie să se confunde cu sediul de partid, ci să rămână o instituție care să răspundă nevoilor tuturor vrâncenilor, chit că aceștia sunt de altă coloratură politică față de Toma&co.
Însă, noi avem răbdare și ne vedem la vot în 2024!
Deputat Ion Ștefan
Reclama

Lasă un răspuns