Acasă Eveniment Deputat Ion Ștefan: Localitățile din Vrancea vor avea alimentare cu gaze

Deputat Ion Ștefan: Localitățile din Vrancea vor avea alimentare cu gaze

298
0
Reclama
Un proiect pentru care m-am implicat atât ca parlamentar liberal de Vrancea, dar și ca ministru al lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, în guvernarea liberală a lui Ludovic Orban , a fost extinderea rețelelor de gaze naturale în mediul rural. O investiție necesară care să dezvolte satul vrâncean, ca de altfel toate satele din România. Și care să ofere, astfel, posibilitatea ca localitățile rurale să poată atrage investiții și dezvolta afaceri locale.
Felicit administrațiile publice locale vrâncene care au lucrat proiecte eligibile și care astăzi sunt pe lista aprobată, de 73 de proiecte naționale, pe care Ministerul Dezvoltării le va susține financiar! Sunteți oameni destoinici care știu binele comunităților pe care le reprezentați!
Sper ca toate investițiile în Vrancea să meargă șnur și curând să nu mai fie nicio diferență între viața la oraș și traiul în aceste comune! Totodată, sper ca finanțarea pentru rețelele de gaze să nu întâmpine sincope politice și parcursul implementării și decontării lucrărilor să fie urmărit cu atenție de autoritățile centrale! Banii românești trebuie cheltuiți cu cap, pentru cetățean, nu sifonați la firme de partid!
Deputat Ion Ștefan – Forța Dreptei
Reclama

Lasă un răspuns