Acasă Eveniment Deputat Ion Ștefan: Nu voi face niciodată echipă cu PSD și alți...

Deputat Ion Ștefan: Nu voi face niciodată echipă cu PSD și alți sateliți ai PSD

1084
0
Reclama
Nu voi face niciodată echipă cu PSD și alți sateliți ai PSD. Ce voi face însă va fi echipă cu toți cei de dreapta, liberali, oameni care muncesc și nu se tem să își exprime părerile. Îi aștept în echipă pe toți cei care cred, cu Forță, în proiectele de dezvoltare a județului Vrancea, care pentru a fi puse în practică au nevoie de oameni implicați, dedicați și conectați la realitățile economice și sociale ale comunităților pe care le reprezintă.
Nu voi face niciodată echipă cu PSD și cu foști baroni PSD ori cu locotenenți ai PSD!
Voi face însă echipă cu vrâncenii care merită să plătească un preț decent și suportabil la utilități, cu cetățenii care merită să găsească o rezolvare la problemele lor la instituțiile statului, care merită să aibă Autostradă, Spital nou, Parc industrial sau Universitate la Focșani. Acestea au fost și rămân o parte din prioritățile mele ca parlamentar de Vrancea. Au fost și în timpul în care mulți peneliști și pesediști vrânceni credeau aceste proiecte niște idealuri îndepărtate dar care, în guvernarea liberală Ludovic Orban au fost scoase de la naftalină.
Și, nu-i așa, echipa a fost bună când a adus Universitate la Focșani, când a semnat la Colegiul Unirea realizarea Centrului de excelență, când a readus în atenție proiectul Stațiunii balneo de la Vizantea-Livezi, când a propus la finanțare reabilitarea Taberei Gălăciuc sau când a demarat reparația drumului național 2 L între Soveja și Lepșa. Atunci apelativele erau altele.
Pentru că atunci echipa era între liberali și vrânceni, iar între timp ea a fost transformată într-o combinație de tiriplici penele-pesede care nu au făcut decât să scumpească traiul românilor. Or, eu nu mă pot complace într-o astfel de mermeleală politică!
Deputat Forța Dreptei Ion Ștefan
Reclama

Lasă un răspuns