Acasă Eveniment Deputat Ion Ștefan: Proiectul de modernizare al Taberei Gălăciuc, blocat între ministere

Deputat Ion Ștefan: Proiectul de modernizare al Taberei Gălăciuc, blocat între ministere

242
0
Reclama
Am avut la Ministerul Sporturilor, o întâlnire cu secretarul de stat Thomas Răzvan Moldovan pentru a încerca o clarificare și o deblocare a proiectului CNI pentru Tabăra Gălăciuc din județul Vrancea. Proiectul, deși avansat din punct de vedere birocratic, s-a împotmolit între Ministerul Familiei și cel al Sporturilor.
Am primit asigurări din partea ministrului Eduard Novak cu privire la găsirea unei soluții tehnice la Ministerul Sporturilor prin care soarta mai multor proiecte de investiții la taberele școlare din România să fie schimbată în bine, pentru a nu se pierde finanțările.
Tabăra Gălăciuc a fost prinsă într-un amplu proiect de reabilitare, modernizare, dotare și extindere prin Compania Națională de Investiții. Tabăra se întinde pe aproape 90 ha teren la Tulnici, din care investiția aceasta s-ar face pe 64.438 mp, și are 32 de clădiri de diferite dimensiuni și funcțiuni. Potrivit proiectantului, noua tabără va urma să aibă sală de training, spații interioare și exterioare pentru lucrul în echipă, o sală de conferințe, un cabinet medical, un teren de tenis, dar și noi unități de cazare pe lângă majoritatea celor vechi, care vor fi aduse la standarde moderne.
Acesta este un proiect pe care l-am susținut ca ministru al lucrărilor publice în guvernarea Ludovic Orban și pentru realizarea căruia mă voi implica și acum, cu toată forța!
Deputat Ion Ștefan – Forța Dreptei Vrancea
Reclama

Lasă un răspuns