Acasă Politica Deputatul Razvan Mustea Serban vrea sa stie cum a cheltuit banii...

Deputatul Razvan Mustea Serban vrea sa stie cum a cheltuit banii Bacinschi – Comunicat de presă .

316
0
Reclama

Deputatul de Focsani Razvan Mustea – Serban saluta demersul presei locale din Vrancea de a face lumina privind modul in care s-au cheltuit fondurile alocate de Consiliul Local Focsani pentru Revelionul 2011-2012. De altfel, nu este pentru prima oara cand primarul Bacinschi, impreuna cu aparatul pe care il are in subordine, se eschiveaza de la a da socoteala pentru modul in care sunt cheltuite resursele financiare din bugetul local.

 

Reclama

Parlamentarul vrancean ii cere primarului Bacinschi sa dea dovada de transparenta atunci cand vine vorba de banii publici, sugerandu-i, de asemenea, sa nu urmeze practicile lui Marian Oprisan si sa isi insuseasca modelul guvernamental prin care toate ministerele fac publice cheltuielile zilnice efectuate.

 

E trist si revoltator ca domnul primar nu a inteles, dupa 3 mandate, ca banii pe care ii gestioneaza nu sunt bani personali, ci bani publici. Domnule Bacinschi, nu este greu sa fiti transparent, atata timp cat nu aveti nimic de ascuns. Puteti urma cu incredere modelul pe care, ca ministru, l-am impus Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale si agentiilor din subordinea acestuia ca practica zilnica: publicarea pe site a tuturor cheltuielilor din cadrul institutiei. Este, in primul rand, o forma elementara de respect fata de contribuabili” a declarat deputatul de Focsani, Razvan Mustea-Serban.

 

Deputatul Razvan Mustea-Serban le solicita, pe aceasta cale, reprezentantilor administratiei publice locale din judetul Vrancea sa adopte urgent solutii pentru transparentizarea totala a cheltuielilor. Niciun efort pentru a prezenta cum sunt cheltuite fondurile publice nu este prea mare.

 

Lasă un răspuns