Acasă Politica Dezvoltarea urbana „made in Focsani” – bataie de joc la adresa populatiei...

Dezvoltarea urbana „made in Focsani” – bataie de joc la adresa populatiei – comunicat de presă

331
0
Reclama

Primarul Decebal Bacinschi si presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan, sunt principalii vinovati pentru bataia de joc care insoteste asa-zisa reabilitare urbana din Focsani.

In urma cu exact trei ani, in primavara lui 2010, Primaria Focsani imprumuta peste 25 milioane de lei pentru asfaltarea principalelor artere rutiere din oras. Tot atunci, presedintele Consiliului Judetean Vrancea semna, cu mare tam-tam, contractul de finantare pentru proiectul Vranceaaqua care presupunea, printre altele, reabilitarea sistemului de canalizare si alimentare cu apa din municipiul Focsani.

Reclama

Numai ca, dupa principiul” nu stie stanga ce face dreapta„, mai intai au fost asfaltate strazile cu banii imprumutati pentru ca, aproape imediat, acestea sa fie toate sparte pentru a fi inlocuite conductele.

            „Ce fel de administratie este aceea  in care milioane, zeci de milioane de lei platite din     bugetul local cu dobanda si comisioane la banci sunt aruncati pe apa sambetei din cauza   incompetentei celor care decid? Cum este posibil ca intre Consiliul Judetean si  Primaria        Focsani sa nu existe nici un fel de  comunicare si coordonare, astfel incat  lucrarile la strazile          orasului sa fie facute cu cap, gospodareste, fara risipa inutila de resurse?„, a declarat Costica         Neata, presedinte interimar al PDL Vrancea.

Liderul judetean al principalei formatiuni de opozitie a mai spus ca, prin intermediul consilierilor municipali PDL, va solicita explicatii cu privire la cine se face vinovat pentru dezastrul de pe strazile din Focsani.

Ca o ironie a sortii, primarul Bacinschi tocmai a participat, in Armenia, la un schimb de experienta pe tema dezvoltarii urbane integrate. Sa speram ca a invatat acolo despre cum nu se pune niciodata caruta inaintea boilor si despre mersul firesc al lucrurilor intr-o primarie de oras.

 

Biroul de Presa

PDL Organizatia Vrancea

Lasă un răspuns