Acasă Politica Drept la replică față de declarația primarului Mihai Neață

Drept la replică față de declarația primarului Mihai Neață

274
0
Reclama

Referitor la articolul “Consilieriiliberali din comunaMilcovul au refuzat, din nou, săvotezebugetul” , apărutînediția din 18.02.2016 a ziaruluiMonitorul de Vrancea, sub semnăturadomnului George Noapteș, facemurmătoareleprecizări:

În primul rând, Partidul Social Democrat are în Consiliul Local Milcovul șapte consilieri, și anume: Chirilă Ivan, Ștefan Marian, Popescu Maricel, Ștefan Nicolaie, Teodorescu Ion, Ștefan Culai și Voinea Neculai. Acest lucru înseamnă că PSD, implicit domnul primar, deține majoritatea în cadrul Consiliului Local. Adevăratul motiv pentru care acest buget nu a trecut este modul în care a fost întocmit, fără să se țină cont de prevederile legale, fără prezentarea structurii bugetului pe cele două secțiuni (dezvoltare și funcționare) și fără prezentarea detaliată a unor articole ce cuprind sume importante și nejustificate.

Reclama

Într-adevăr, s-au purtat discuții la Direcția de Finanțe și în urma acestora am ajuns la concluzia că suma de 552900 lei, adică 16% din bugetul total, nu este justificată, iar bugetul nu poate fi aprobat “în mod global” așa cum ne-a recomandat doamna secretar Mălureanu. Tocmai pentru că am depus un jurământ nu vom precupeți nici un efort pentru a ne asigura că banii milcovenilor vor fi cheltuiți in folosul comunității.

 

Consilierii locali PNL ai comunei Milcovul

Maricel Lazăr                 Neculai Ștefan

Mihai Pîrlog                   Panaite Gusta

Liviu Boldeanu             Neculai Petrescu

 

pnl

Lasă un răspuns