Acasă Politica Dupa 12 ani cu Bacinschi – Focşănenii vor o schimbare la Primărie...

Dupa 12 ani cu Bacinschi – Focşănenii vor o schimbare la Primărie -comunicat de presa APV

248
0
Reclama

Alin Trăşculescu, candidatul Alianţei Pentru Vrancea la funcţia de primar al Municipiului Focşani s-a întâlnit astăzi cu sute de cetăţeni din Cartierul Gară şi din zona centrală a oraşului, cărora le-a prezentat principalele puncte din programul său electoral. Alin Trăşculescu a discutat cu focşăneni din toate categoriile de vârstă despre problemele municipiului Focşani şi despre soluţiile pe care le oferă în competiţia pentru funcţia de primar. Cuvântul de ordine al a fost schimbare:

– Schimbare în modul de administrare a Focşaniului;

Reclama

– Schimbare în prioritizarea investiţiilor şi în felul în care lucrările publice sunt recepţionate şi verificate de către administraţia locală;

– Schimbare în relaţia dintre primar şi echipa sa, pe de o parte, şi cetăţeni, mediul asociativ sau comunitatea de afaceri, de cealaltă parte.

 

Oraşul nostru are nevoie de un suflu nou. Decebal Bacinschi a încercat 12 ani. Îi mulţumim pentru intenţii şi îl asigurăm că se va bucura, în următorii 4 ani, de un Focşani în care vom reuşi să renaştem economia, vom reabilita termic blocurile, vom asfalta toate străile şi vom creşte numărul locurilor de parcare şi, mai ales, vom înverzi acest oraş. Se poate, şi, sunt gata să îmi pun tinereţea şi competenţa în slujba focşănenilor”, a declarat candidatul Alianţei Pentru Vrancea la funcţia de primar al Municipiului Focşani.

 

Alin Trăşculescu i-a nominalizat ca principali beneficiari ai mult doritei schimbări în bine a Focşaniului chiar pe copii, întâlniţi în număr mare cu ocazia diverselor manifestări prilejuite de ziua internaţională a celor mici: “Sunt tată, ştiu foarte bine că fiecare părinte se gândeşte cu speranţă la viitorul acestor copii şi ar face orice pentru a le crea o viaţă frumoasă. Pentru orice familie, dar şi pentru oraşul Focşani, aceşti copii reprezintă speranţa unui viitor mai bun. Îmi doresc cel mai mult ca ei să crească, să fie fericiţi şi să se poată realiza profesional acasă, la Focşani, lângă părinţii şi familiile lor“.

 

 

Biroul de Presa

Alianta Pentru Vrancea

Lasă un răspuns