Echipa liberală care aduce schimbarea în bine: Cătălin Toma la Consiliul Județean și Ion Ștefan la Primăria Focșani

Filed under Eveniment, Politica

Vrancea are șansa unei schimbări în bine, în această toamnă! La fel, Focșaniul are șansa de a depăși blocajul în care este de 20 de ani și, printr-o administrație locală și județeană liberală competentă, să se ridice economic pentru a recupera timpul pierdut sub conducere pesedistă. Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, senator, este candidatul pentru președinția CJ Vrancea din partea Alianței PNL-USR-PLUS, iar Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, deputat, este candidatul PNL pentru Primăria Focșani. Împreună formează ECHIPA care poate învinge PSD și care are capacitatea, viziunea și determinarea de a repune Focșaniul și Vrancea pe un traseu de creștere economică.

Cei doi candidați, Toma și Ștefan, au confirmat ca parlamentari, fiind între cei mai prolifici în mandatul 2016-2020, reușind să transforme în lege prima de comercializare de 100 și 200 de euro pentru producători sau legea privind racordarea la gaze naturale a localităților rurale.

Cătălin Toma, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la CJ Vrancea, a făcut performanță în administrație, ca primar al comunei Jariștea, o localitate modernă și prosperă.

Ion Ștefan, candidatul PNL la Primăria Focșani, este ministru al lucrărilor publice, dezvoltării și administrației în Guvernul condus de Ludovic Orban și conduce unul dintre cele mai bănoase ministere. Din această poziție, a susținut cu toate puterile sale o serie de proiecte majore pentru Moldova și, mai ales pentru Vrancea. Vorbim despre Autostrada Unirea Principatelor: Ploiești-Buzău-Focșani-Bacău-Pașcani, care tranzitează Vrancea, drumul expres Focșani-Brăila, canalul Siret-Bărăgan, dar și aproape 100 de investiții pentru Vrancea, prin MLPDA, în valoare de sute de milioane de lei pentru localitățile din județ, pentru drumuri, școli, modernizarea instituțiilor publice sau pentru sprijinirea mediului antreprenorial.

În guvernarea liberală s-a realizat modernizarea drumului spre Mănăstirea Lepșa și se lucrează pe drumul dintre Dumbrăveni-Bordești- Dumitrești-Chiojdeni – Jitia – Vintileasca, dar și pe cel care leagă Focșaniul de Odobești și Andreiașu.

Echipa liberală din Guvernul Orban a semnat contracte pentru relansarea turistică a Vrancei, pentru realizarea stațiunii balneo de la Vizantea Livezile, prin CNI de la MLPDA, pentru modernizarea drumului pitoresc dintre Soveja și Lepșa și a demarat procedura pentru reabilitarea și extinderea Taberei Gălăciuc, investiție care urmează a se face tot prin ministerul condus de Ion Ștefan. De asemenea, se intenționează revitalizarea Stațiunii Soveja, un proiect blocatj de administrația județeană condusă de PSD.

A venit timpul pentru o schimbare radicală în ceea ce privește Viziunea de a conduce un județ atât de frumos, cu oameni minunați, un județ gestionat, din păcate, extrem de ineficient în ultimele trei decenii. Profesorul Cătălin Dumitru Toma, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la șefia CJ Vrancea, are o experiență bogată în administrația publică locală, câștigând trei mandate de primar din partea PNL, dar și în cea centrală, ca parlamentar, în calitate de senator. Cătălin Dumitru Toma provine din mediul didactic, fiind profesor de Limba Franceză. Să conduci ani de zile comunități importante de oameni care te apreciază pentru ceea ce ai făcut, să performezi în administrația publică locală și centrală, cu tot ceea ce presupune aceste lucruri, reprezintă motive importante pentru a da încredere oamenilor. ”Îmi doresc evitarea risipei banului public. O gestionare corectă a fondurilor uriașe de care dispune Consiliul Județean înseamnă fonduri în plus pentru investiții. Vreau drumuri județene perfecte, așa cum sunt în vestul României. Vreau o administrație județeană prietenoasă cu oamenii care-i calcă pragul. Vreau un turism care să aducă foarte mulți bani Vrancei. Vreau ca problemele cu apa potabilă, cu apa pentru irigații, cu gunoaiele din județ să dispară. Rețeta este simplă, însă nu a fost aplicată până acum. Dacă în alte județe s-a putut, iar la noi nu, atunci vinovații nu trebuie căutați în altă parte, ci, aici, în Vrancea. Și știm cine conduce Vrancea de 28 de ani. Când unii prosperă, iar cetățenii sunt uitați de autorități atunci lucrurile sunt clare: vinovații trebuie să plece acasă”, a declarat senatorul Toma. Cele mai importante reușite ale senatorul Toma, alături de colegul său liberal vrâncean, Ion Ștefan, deputat și ministru al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, sunt: amendamentul la Legea off-shore prin care gazul românesc ajunge în comunele din Vrancea, Legea primei de comercializare pentru producătorii agricoli (200 de euro pentru fiecare tonă de produs spre procesare și 100 de euro/tona de produs adus în piață). Viticultorii vor avea astfel un sprijin real din partea statului. Cei doi parlamentari au susținut energic și refacerea drumurilor naționale din Vrancea (128 de kilometri vor fi asfaltați până la finalul anului -Dumbrăveni – Jitia finalizat deja, Odobești – Andreiașu de Jos – în lucru, drumul spre Mănăstirea Lepșa finalizat deja, podul de la Jitia – în lucru). Pe 27 septembrie ne vedem la vot! Vrâncenii merită o schimbare în bine! Votează Ion Ștefan, primar al municipiului Focșani! Votează Cătălin Toma președinte al Consiliului Județean Vrancea! (Material realizat de SC INFORMAȚIA VRÂNCEANĂ SRL, la comanda PNL Vrancea, cod mandatar financiar 21200012)

Lasă un răspuns