Echipa PNL și Nicolaie Mărăscu va reinventa orașul Panciu

Filed under Eveniment, Politica

Unul dintre cele mai mari orașe din județul Vrancea a rămas încremenit în timp. Orașul Panciu are nevoie de o transformare, de o schimbare în bine, în ton cu secolul XXI. Acest lucru se poate realiza cu o echipă profesionistă în fruntea administrației locale. PNL vine în fața păncenilor cu cea mai bună echipă, condusă de un om cu experiență, profesionist și devotat comunității.

Nicolai Mărăscu își va pune în slujba administrației și a cetățenilor din Panciu întreaga sa experiență managerială. O administrație modernă și un oraș dezvoltat nu se pot face fără fonduri europene, accesarea finanțărilor europene fiind o prioritate pentru echipa liberală condusă de Nicolai Mărăscu. ”Activitatea mea de până acum a constat în formarea unor echipe performante și conducerea lor. Același lucru doresc să fac și atunci când voi conduce primăria Panciu, să formez o echipă care să lucreze doar pentru pănceni, care să acceseze fonduri europene și să transforme orașul într-un „smart city”.

O administrație locală modernă înseamnă și asigurarea de servicii de calitate pentru cetățeni. Turismul și viticultura pot fi exploatate pentru a aduce plus valoare orașului, pentru a face din Panciu un reper cunoscut la nivel național și internațional.

 ”Panciu este un nume care atrage, trebuie să-i dăm o înfățișare de oraș turistic european. Câinii comunitari, străzile desfundate, clădirile dezafectate, aerul ponosit al orașului trebuie să dispară. Panciu se poate reinventa și m-aș bucura să facem acest lucru împreună. PNL reclădește România, reclădim Panciu! Digitalizarea administrației locale, transparența reală în activitatea ei sunt obiective realizabile în primul an de mandat. Școlile păncene trebuie să fie pregătite să asigure condiții optime de studiu, să digitalizăm și învățământul, mai ales în contextul actual”, este de părere candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Panciu. Nicolai Mărăscu, în calitate de primar, și consilierii PNL pot realiza toate aceste lucruri, în parteneriat cu Guvernul PNL și cu viitorul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. (Material realizat de SC INFORMAȚIA VRÂNCEANĂ SRL, la comanda PNL VRANCEA, cod mandatar financiar 21200012) 

Lasă un răspuns