Acasă Comunicate de presa Elevi vrânceni participanți la Competiția Națională de Dezbateri World Schools

Elevi vrânceni participanți la Competiția Națională de Dezbateri World Schools

143
0
Reclama

Comunicat de presă

Elevi vrânceni participanți la Competiția Națională de Dezbateri

World Schools

 

În perioada 8-11 noiembrie , la Slănic Moldova, a avut loc Competiția Națională de Dezbateri World Schools – 2012, parte a proiectului Tinerii în viața societății! – Comunicarea socială. Acest proiect a fost desfășurat de Asociația Regională de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR) Moldova în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor, ARDOR Dobrogea și ARDOR Oltenia.

Reclama

În cadrul competiției, Andra Curcă, elevă la Colegiul Național „Al. I. Cuza”, a obținut premiul I în cadrul clasamentului individual, echipa mixtă din care a făcut parte ajungând până în semifinală. De asemenea, echipa din care a făcut partea Cristian Gîrneață, președintele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, a ajuns până în marea finală, nereușind, însă, să câștige competiția.

Cinci elevi vrânceni de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” (Andra Curcă, Cristian Gîrneață) și de la Colegiul Național „Unirea” (Mădălin Blidaru, Valentina Tănase, Vanessa Sava) au participat la concursul de dezbateri. Aceștia au fost coordonați de prof. Teodora Bentz și prof. Angela Sîrbu.

Din întreaga țară, la această competiție, au fost prezenți aproximativ 70 de elevi. Ajunși acolo, aceștia au format echipe mixte astfel încât nu au existat două persoane din același județ într-o singură echipă, conlucrând pentru pregătirea moțiunilor din cadrul dezbaterilor. Competiția s-a desfășurat sub forma a trei runde de calificări, sferturi, semifinale și finala.

 

Biroul de presă al

Consiliului Județean al Elevilor Vrancea

Mai multe imagini și detalii despre desfășurarea competiției sunt disponibile pe pagina Facebook a Consiliului Național al Elevilor, http://facebook.com/consiliulelevilor .

Articolul precedentAlin Trășculescu a fost eliberat
Articolul următorMedicul Nicolae Mosie pierde șefia Spitalului Județean

Lasă un răspuns