Acasă Comunicate de presa Expozitia Eco Art – comunicat de presa

Expozitia Eco Art – comunicat de presa

25
0
Reclama
Promenada Mall Focsani si Asociatia „Mayra” vă invită vineri, 6 septembrie, ora 14.00 la Promenada, unde va avea loc conferinta de presa prilejuită de expozitia  Eco Art.
Evenimentul face parte din proiectul Scoala de Vară si este realizat împreună cu tinerii  implicati în acestă actiune .
Scoala de Vară a  reprezentat  o oportunitate pentru tinerii prezenti, care au avut astfel ocazia să îsi manifeste talentul si creativitatea. Prin expozitia Eco Art ei doresc să împărtăsească publicului experienta de care au avut parte, dar si creatiile realizate în cadrul taberei de la Galaciuc.
Pe parcursul acestei scoli, participantii au fost implicati într-o serie de activităti cu scopul de a-si dezvolta potentialul personal, abilitătile de comunicare, încrederea în sine, spiritul de echipă si de a preveni comportamentele nedorite precum consumul de alcool, tutun si substante psihoactive, principalele probleme cu care se confruntă tinerii din ziua de azi. Cu acest scop ei au  luat parte la activităti de team-building, cursuri de comunicare, ecologie, antidrog si educatie nonformală, ateliere de creatie si au facut drumetii în muntii Vrancei. Tabăra s-a încheiat  în data de 25 august 2013.
Proiectul a fost realizat la initiativa doamnei psiholog Cătălina Dascălu si a fost spijinit de Gabor Bogdan.
Parteneri ai acestui program sunt Promenada Mall Focsani, Asociatia “ Mayra”,  Directia Judeteană pentru Sport si Tineret Vrancea, Carrefour Focsani, Centrul Antidrog Vrancea, Pandora, Hidalgo si Cabinetul individual de psihologie “Maria Cătălina Dascălu”.
Reclama
Articolul precedentINTERVENŢII I.S.U. VRANCEA – comunicat de presă
Articolul următorZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns