Expoziție de icoane, lansare de carte, Ziua Porților Deschise la Direcția de Cultură Vrancea

Filed under Cultura Vrancea

Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea are plăcerea să anunțe agenda activităților culturale pe care le va organiza la începutul lunii decembrie 2015.

  • Marți, 8 decembrie 2015 va avea loc, de la ora 17.00, la ”Trepte de Istorie” vernisajul expoziției ”Rădăcini. Moștenire. Timpuri”. Este vorba despre o expoziție de icoane pe lemn și sticlă, icoane realizate de artiștii Gheorghiță Gălan și Lidia Bucătaru. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 9-22 decembrie, 9.00-16.00. Această expoziție de icoane este realizată în colaborare cu Ateneul Popular ”Maior Gh. Pastia”, administratorul spațiului expozițional ”Trepte de Istorie”.
  • Sâmbătă, 12 decembrie 2015, ora 12.00, la Alexandria Librării din Focșani Mall va avea loc lansarea volumului „Marte de foc”, autor Antoinette Wornik. Evenimentul este realizat în colaborare cu Editura Nemira și Librăriile ”Alexandria”, publicul din Focșani urmând să se poată întâlni cu autorul volumului, dar și cu invitații acesteia: Marian Trută – scriitor, Dănuț Ungureanu – scriitor, Oliviu Crâznic – scriitor și Florinel Agafitei – scriitor.
  • Miercuri, 16 decembrie 2015, Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea își deschide, și anul acesta, porțile către public în cadrul evenimentului ”Ziua Porților Deschise”. Cu această ocazie, cei care vor călca pragul instituției noastre vor putea participa la un vernisaj de pictură semnat Dana Mărăscu – orele 12.00, dar vor putea admira și mai multe obiecte de patrimoniu mobil identificate în perioada 2013-2015 de către Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea. Vor exista și alte surprize pe care le-am pregătit pentru cei pasionați de valorile de patrimoniu locale, dar și pentru cei pasionați de artă, literatură, muzică etc.

directia De Cultura Vrancea

Lasă un răspuns