Fapte bune de Craciun pentru copiii talentati

Filed under Eveniment, Social

Micutii vranceni vor avea parte de mai multe surprize in preajma sarbatorilor de iarna, in cadrul unui proiect initiat de oameni cu inima mare, intitulat „Fapte bune de Craciun”. Este vorba despre un eveniment social care care ca obiectiv strangerea de fonduri pentru copiii talentati, care provin din medii defavorizate. Proiectul, initiat de Bogdan Gabor, la a carui idee au raspuns mai multi sponsori si parteneri se va intinde pe tot parcursul acestei luni, urmand a se finaliza cu un spectacol pentru copii, pe 23 decembrie. „Fapte bune de Craciun” are mai multe actiuni, respectiv Globurile – Fapte bune, Daruieste o jucarie – Fa o bucurie, Spectacolul brazilor de Craciun si Expozitie de icoane pictate de copiii de la centrul Danut.

„Mergand prin scoli si licee am vazut multi copii talentati care au probleme sociale, nu au posibilitati de dezvoltare si asta vrem sa facem noi prin acest proiect. Cu toate acestea, vreau sa insistam foarte mult pe talentul acestor copii si nu pe situatia lor materiala. Acest copii au medii de peste 9.50”, a aratat initiatorul proiectului. Pe 21 decembrie, in Promenada Mall, unul dintre partenerii proiectului, va avea loc un spectacol al Brazilor de Craciun. Este vorba despre 12 brazi realizati de elevi de la Colegiile Unirea si Cuza, de micutii de la Elena Doamna, Micul Print si Scoala nr. 9, dar si de Casa de moda Valentina, Med Grand Spa, Pandora, Centrul ELLA, Floraria Ema si Salon Coquette.

Cei 12 brazi inediti vor fi licitati, fondurile urmand a fi donate. In cadrul aceluiasi eveniment vor fi acordate si premiile Fapte Bune, atat companiilor, cat si persoanelor care s-au implicat in diverse proiecte sociale. Pe langa Promenada Mall, proiectul are si alti parteneri nationali, respectiv Fundatia „Mereu Aproape” si Fundatia „Dan Voiculescu”. Sponsorii anuntati pana acum sunt Vinexport, Trust LF, Rodistrib, Vincon, Casa Elena, Restaurantul Wassermann, Casa Veche, Cofetaria Teatru, Cofetaria Monique, Phoenix Cafe, Cafe Selecto, Tricotton Panciu si Roman’s.

 

Lasă un răspuns