Acasă Eveniment Firmele au datorii mari la Finante

Firmele au datorii mari la Finante

189
0
Reclama
 

 

 

 

Reclama

 

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea în temeiul prevederilor Titlului I – Transparenţa informaţiilor referitoare la obligaţiile bugetare restante din Cartea I – Reglementări generale pentru prevenirea şi combaterea corupţiei din Legea nr. 161/2003 a actualizat Lista societăţilor comerciale care înregistrau obligaţii restante faţă de bugetele: de stat, asigurărilor sociale de stat, fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate, asigurărilor de şomaj, precum şi cuantumul acestor obligaţii restante la 31.12.2013 şi neachitate până la data publicării.

La Bugetul de stat, au fost publicaţi 661contribuabili mijlocii şi mici care aveau obligaţii restante de 13,95 milioane lei.

Pentru obligaţiile faţă de Bugetul asigurărilor sociale de stat, au fost publicaţi 340 contribuabili mijlocii şi mici care înregistrau restanţe de 8,36 milioane lei.

Obligaţiile la Bugetul Fondului asigurărilor de sănătate sunt în sumă de 2,29 milioane lei şi provin de la 305  contribuabili mijlocii şi mici.

Pentru obligaţiile faţă de Bugetul asigurărilor sociale de şomaj, au fost publicaţi 179 contribuabili mijlocii şi mici care înregistrează obligaţii restante de 0,26 milioane lei.

Pe total buget general consolidat au fost publicaţi 704 contribuabili mici şi mijlocii cu obligaţii restante în sumă de 24,86 milioane lei.

Nu au fost publicaţi, conform Ordinului ministrului Finanţelor Publice nr. 551/2003: microîntreprinderile clasificate conform Legii nr. 346/2004, modificată; contribuabili persoane juridice pentru care a fost declanşată procedura insolvenţei, reglementată de Legea nr. 85/2006, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi contribuabili care au contestat debitele şi au exercitat căile legale de atac.

Lista poate fi consultată pe websiteul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, la adresa www.anaf.ro, secţiunea Servicii online, categoria Obligaţii restante către bugete, din prima pagina.

 

 

Biroul comunicare şi servicii interne

Lasă un răspuns