Acasă Politica Florin Mihail Secară: Marian Oprișan, lupul PSD paznic la oile ANI

Florin Mihail Secară: Marian Oprișan, lupul PSD paznic la oile ANI

224
0
Reclama

 

Reclama

Deputatul Florin Mihail Secară susține că, ”numindu-l pe Marian Oprișan responsabil cu asistența juridică a aleșilor locali care se judecă cu ANI, PSD nu a făcut altceva decât să pună lupul paznic la oi”. Deputatul PDL de Vrancea apreciază că ”baronul Oprișan, cel care a patentat metode consacrate de sifonare a banului public, este ultimul PSD-ist care ar trebui să emită opinii în legătură cu instituția specializată în verificarea averilor, conflictelor de interese și incompatibilităților”.

Florin Mihail Secară se declară profund dezamăgit de neseriozitatea cu care principalul partid de guvernământ se raportează la teme care se pot răsfrânge negativ asupra viitorului Raport MCV privind România: ”Mi se pare de neconceput faptul că primul ministru Victor Ponta l-a numit tocmai pe Marian Oprișan, el insusi găsit în două rânduri incompatibil, responsabil cu asistența juridică a aleșilor locali care se judecă cu ANI. Sunt dezamăgit de neseriozitatea PSD și cred că această atitudine se poate răsfrînge negativ asupra viitorului Raport MCV privind România”.

În opinia parlamentarului PDL de Vrancea, motivul pentru care Oprișan ar putea fi speranța aleșilor locali găsiți în conflict de interese sau în incompatibilitate de ANI este calitatea avocaților care îl reprezintă pe acesta în Dosarul ”Căprioara”. ”Dacă Oprișan reușește să lungească termenele în procesele aleșilor locali cu ANI, aceștia pot sta liniștiți în fotoliile lor până la următoarele alegeri. Avocații președintelui Consiliului Județean Vrancea au reușit să întindă procesul în care acesta este acuzat de corupție la peste 2670 de zile. Motivul pentru care Oprișan ar putea fi speranța PSD-istilor care au călcat strâmb în fața ANI este calitatea avocaților lui Oprișan”, a declarat Florin Secară.

Deputatul de Vrancea crede că ”Marian Oprișan are personal un dinte împotriva ANI” și susține că ”numindu-l pe Marian Oprișan responsabil cu asistența juridică a aleșilor locali care se judecă cu ANI, PSD nu a făcut altceva decât să pună lupul paznic la oi”. Florin Secară a mai declarat că ”baronul Oprișan, cel care a patentat metode consacrate de sifonare a banului public, este ultimul PSD-ist care ar trebui să emită opinii în legătură cu instituția specializată în verificarea averilor, conflictelor de interese și incompatibilităților”.

”Aleșii locali PSD găsiți de ANI în situație de incompatibilitate sau de conflict de interese vor fi însă extrem de singuri și dezamăgiți în situația în care instanța va decide să îl condamne pe Marian Oprișan pentru corupție în Dosarul ”Căprioara”, ori o decizie a instanței este așteptată în perioada următoare”, a mai adăugat Florin Mihail Secară, deputat PDL de Vrancea.

 

Biroul de presă al deputatului PDL

Florin Mihail Secară

secara

Lasă un răspuns