Acasă Politica FMI joacă în România după cum cântă PDL – comunicat de presa...

FMI joacă în România după cum cântă PDL – comunicat de presa deputat Ciprian Nica

144
0
Reclama

Deputatul PSD de Vrancea Cipian Nica este de părere că actualul şef al misiunii FMI în România, Jeffrey Franks s-a compromis total, atât prin faptele sale, dezvăluite luni de televiziuni, dar şi prin declaraţiile sale, care seamănă din ce în ce mai mult cu cele ale primului marinar al ţării.

Deputatul Ciprian Nica a arătat, în repetate rânduri, că recomandările şefului misiunii FMI nu sunt de bun augur pentru economia românească, iar istoria a demonstrat că, din păcate, a avut dreptate.

Reclama

Prin tot ceea ce face, Franks demonstrează că este doar un agent portocaliu al actualului Guvern, care nu se dă în lături să ţopăie noaptea târziu prin cârciumi şi nici chiar să folosească limbajul politic al preşedintelui aşa cum a făcut luni când a comparat România cu „o navă care a ieşit din furtună, a făcut câteva reparaţii, este într-o stare mai bună, dar se vede în depărtare o nouă furtună”. Dacă ar fi fost mai inspirat sau poate dacă noaptea de dănţuială nu i-ar fi afectat luciditatea, Franks nu ar fi ratat să folosească şi o altă frază celebră: „sunt comandant de navă şi n-am ratat niciodată destinaţia”.

Fără teama de a greşi, deputatul Ciprian Nica este de părere că, în acest moment, Jeffrey Franks este compromis prin chiolhanurile sale şi, putem spune că, acum FMI joacă în România după cum cântă PDL. Faptul că un reprezentant al FMI se dovedeşte atât de apropiat de un guvern reprezintă nu doar un semnal de alarmă ci un pericol!

Din aceste considerente deputatul Ciprian Nica solicită retragerea lui Jeffrey Franks din fruntea delegaţiei FMI pentru România şi numirea în locul său a unui funcţionar responsabil, care să viseze mai puţin la petreceri nocturne şi care să aibă cel puţin un discurs de Wall Street nu de port.

Doar aşa nu va exista pericolul ca toate sacrificiile făcute de români în numele unei reforme proaste gândite de Guvernul Băsescu-Boc să nu fie total compromise de către acest funcţionar al FMI dispus, iată, să joace aşa cum îi cântă puterea.

Biroul parlamentar al deputatului PSD de Vrancea, Ciprian Nica

 

 

Articolul precedentPretul gigacaloriei a crescut din nou
Articolul următorCod galben de ”fenomene meteo periculoase”
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns