Acasă Eveniment Focșani Mall sărbătorește noua imagine alături de vrânceni

Focșani Mall sărbătorește noua imagine alături de vrânceni

214
0
Reclama

Promenada Mall Focșani devine Focșani Mall. Cu ocazia schimbării numelui, logo-ului și a sloganului, vizitatorii sunt așteptați la mall pentru cele mai antrenante evenimente ale verii. Noua identitate vizuală o va înlocuipe cea veche începând cu 1 august.
De la deschiderea din luna decembrie 2014 a Cinematografului COLOURS și a zonei de restaurante, cu o investiție de 700.000 de euro, traficul centrului comercial a crescut cu 60%, atingând peste 15.000 de vizitatori pe zi. Acum, acesta se adresează cu un nou mesaj și vizual tuturor cumpărătorilor si vizitatorilor: „Focșani Mall – Pentru întreaga familie!”.

Ionuţ Dogaru, Country Manager Resolute Lar România (Compania de Asset Management a centrului comercial)

Reclama

„Ca mall, locul unde oamenii vin să își înnoiască garderoba, aparatura sau mobilierul, este în firea lucrurilor să ne reinventăm și noi. Astfel, „A true shopping delight” acumeste „Pentru întreaga familie”, mesaj pe care îl transmitem și prin logo-ul centrului comercial, reprezentat de un fluture cu aripi colorate. Această schimbare va fi comunicatăprintr-un șir de evenimente, concursuri și surprize pentru public, acțiunice vor avea loc pe parcursul lunilor august și septembrie”.

Programul evenimentelor din luna august este următorul:
– 1 August, ora 17.00, în incinta centrului comercial – Secretele frumuseții în arta machiajului cu Maria Păuna (intrare gratuită), la care sunt invitate doamnele si domnișoarele pentru a descoperi secretele unui machiaj de invidiat
– 8 august, ora 17.00, în parcarea centrului comercial – concert live cu artista Xonia și Petrecere cu spumă.Toți participanții care vor accepta provocarea de a lua parte la eveniment vor primi gratuit o băutură răcoritoare și vor avea ocazia de a câștiga o tabletă VONINO.
– 9 august, ora 11.00, în parcarea centrului comercial – Miss Wet T-shirt, câștigătoarele se vor bucura de premii atractive.

-9 August, ora 12.00, în parcarea centrului comercial – Distracție cu apă – participanții vor primi o băutură răcoritoare din partea centrului comercial și vor putea lua parte la tombolă pentru a câștiga o tabletă VONINO, oferită de Focșani Mall.
– Începând cu10 august, cumpărătorii sunt invitați să participe la un concurs prin colecționare a unor magneți de frigider cu elemente din noua identitate a centrului comercial. Mai multe detalii despre campanie,  în regulamentul concursului disponibil pe www.focsanimall.ro și facebook.focsanimall.ro
– în fiecare weekend din luna august, între orele 12.00 și 15.00, copiii vor avea ocazia să se reîntâlnească cu eroii preferați din desene animate, în zona de restaurante a centrului comercial Focșani Mall și vor putea să participe la sesiuni de facepainting și desen.

Alte evenimente atractive sunt planificate pentru luna septembrie.

Centrul Comercial Promenada Mall a fost inaugurat în septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din Focşani, cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp. și 1.250 de locuri de parcare. Complexul, închiriat în proporţie de peste 90%, include o mare varietate de branduri precum Carrefour, Brico Depot, Cinema Colours, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B, Benvenuti, Spartan. FocşaniMall este administrat de Resolute Lar România, cel mai important specialist independent în managementul activelor imobiliare deţinute de instituţii financiare. Resolute Lar activează în România de peste 6 ani, având în curs de dezvoltare şi administrare o gamă largă de proprietăţi şi are o vastă experienţă atât în gestionarea de proiecte imobiliare cât şi a garanţiilor imobiliare ataşate creditelor, în România şi pe plan in2ternaţional. Comunicat de presa

Lasă un răspuns