Acasă Social Furt de energie electrică descoperit de jandarmi

Furt de energie electrică descoperit de jandarmi

212
0
Reclama

8 locuinţe branşate ilegal la reţeaua electrică descoperite de jandarmi în acţiuni desfăşurate în mun. Focşani şi localitatea Tâmboieşti.

În zilele de 05.05.2015 şi 06.05.2015, lucrători din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focşani, au executat două acţiuni de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică în mun. Focşani şi localitatea Tâmboieşti, judeţul Vrancea.

Reclama

În urma controalelor efectuate, împreună cu lucrători ai S.C. Electrica S.A. Focşani, au fost depistate mai multe persoane care se fac vinovate de săvârşirea infracţiunii de furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, C.P. şi „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 92, al.2 din legea 123/2012.

În total 8 persoane, cu vârste cuprinse între 21 ani şi 77 ani, au fost depistate în timp ce sustrăgeau energie electrică de la stâlpul din faţa casei prin folosirea unor instalaţii clandestine ce ocoleau aparatele de măsura. imagesCelor în cauză le-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, documentele au foste predate la Poliţia Mun. Focşani în vederea continuării cercetărilor.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un răspuns