Acasă Eveniment Guinness sarbatoreste St.Patrick’s alaturi de milioane de consumatori din toata lumea

Guinness sarbatoreste St.Patrick’s alaturi de milioane de consumatori din toata lumea

460
1
Reclama

poster-50-x-70-focsaniIn perioada 10-27 Martie, Guinness organizeaza o serie de petreceri aniversare in 10 orase din Romania. Consumatorii fideli ai berii Guinness din orasele Baia Mare, Oradea, Timisoara, Bucuresti, Targu Mures, Brasov, Vaslui, Iasi, Focsani si Galati vor avea ocazia sa celebreze St.Patrick’s Day alaturi de concertele live ale trupei Publika, jocuri de darts, concursuri, oferte speciale si multa bere Guinness.

Petrecerea continua in Focsani, unde fanii Guinness sunt asteptati pe 26 Martie in Times Pub, incepand cu ora 20:00.guinness

Reclama

St.Patrick’s Day este una dintre cele mai asteptate sarbatori irlandeze, la care participa anual zeci de milioane de consumatori ai berii irlandeze. Si in acest an, consumatorii romani se vor alatura celebrarii zilei de 17 Martie, printr-o serie de petreceri speciale, organizate de Guinness in 10 orase din Romania.

Principalele „ingrediente” ale St. Patrick’s Day sunt culoarea verde, trifoiul, paradele, muzica si petrecerile cu multa bere Guinness, cel mai de succes produs exportat de irlandezi.

Istoria de succes a Guinness incepe in 1759, cand Arthur Guinness semneaza contractul prin intermediul caruia concesioneaza, pe o perioada de 9.000 de ani, fabrica St.James’s Gate din Dublin care in acel moment era parasita. Astfel, cu o chirie de numai 45 de lire pe an, incepe drumul spre succes al berii Guinness. In 1869 este consemnat primul export al berii Guinness, in Anglia. In anul 1996 berea Guinness ajunge si in Romania, fiind importata de catre compania URBB.

Guinness este o bere unica, de inalta calitate, cu o personalitate puternica. Se diferentiaza de celelalte beri prin aroma distincta de hamei prajit si este unul dintre cele mai cunoscute branduri de bere, fiind vanduta peste tot in lume. Cu o concentratie de alcool de 4,3%, face parte din segmentul de piata al berilor premium de import. In prezent, berea Guinness este savurata in peste 150 de tari, consumul zilnic ridicandu-se la 10 milioane de pahare.

Valorile Guinness sunt: respect, putere si caldura. Prima fabrica de bere Guinness a fost facuta de Arthur Guinness, in Dublin, in 1759. In momentul de fata, berea Guinness este produsa in 50 de tari si vanduta in mai mult de 150.

URBB, compania in portofoliul careia se afla berea Guinness in Romania, este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent atat pe piata berii, cat si pe cea a bauturilor racoritoare. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci premium internationale: Tuborg, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness, Kilkenny, Orangina si Granini.


 

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns